Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

...ami itt mostanában „ellenzéki oldalról” kibomlik, abban semmi új nincs...

2013.03.13. 13:21 bbjnick

Olvasom: „A KDNP kiáll az alkotmányos rend és a jogállamiság mellett (2013. március 11.)

A KDNP Kommunizmus Bűnei Munkacsoportja az elmúlt napok sorozatos balliberális tüntetései kapcsán, melyeket a hatalmukat és befolyásukat vesztett balliberális és szocialista körök szerveznek, és amelyek mögött véleményünk szerint külföldi pénz és szervezők állnak, a következőkben foglal állást. Kiállunk az alkotmányos rend és a jogállamiság mellett és támogatjuk az ezt elősegítő alkotmánymódosítást, amely összhangban áll az Alkotmánybíróság ajánlásaival – hangsúlyozza a munkacsoport.   

Tiltakozunk mindenfajta anarchista támadás ellen, amely a törvényes rend felforgatására és a köznyugalom megzavarására irányul. A mai nap, a terrorizmus áldozatainak emléknapja hangsúlyozottan felhívja mindannyiunk figyelmét arra, hogy az anarchista zavargások könnyen terrorcselekményekbe torkolhatnak, veszélyeztetve demokratikus államrendünket.

Kérjük a diákságot, ne engedjék, hogy követeléseik melletti kiállásaikat baloldali pártok választási céljaikra kihasználják.   

Kérjük a rendvédelmi szerveket, hogy a sorozatos rendzavarásokat higgadtan, de demokratikus jogrendünk teljes szigorával kezeljék...” (kdnp.hu/news/kdnp-kiall-az-alkotmanyos-rend-es-jogallamisag-mellett)

...többször is elolvastam ezt a közleményt és (sokaktól eltérően) semmi kivetnivalót nem találtam benne.

Aki ismeri egy kicsit is a magyar történelmet, az pontosan érti, hogy miről szól: ami itt mostanában „ellenzéki oldalról” kibomlik, abban semmi új nincs, legalább száz éves dramaturgia szerint zajlanak az események. Demokratikus hivatkozásokkal antidemokratikus követelések hangoztatása, módszeres destrukció, zavarkeltés, uszítás, bomlasztás, anarchisztikus viszonyok előállítására törekvés, lebegtetett vagy (lehetőség szerint) nyílt terror és így tobább --- „ismerem, ismerem ezt”.

Lehet, hogy katolikusnak* és/vagy mélymagyarnak** kell lennie valakinek ahhoz, hogy már szagról felismerje ezt? Nem hiszem. Aki leélt Magyarországon (mondjuk) három, négy vagy több évtizedet, annak, ami itt zajlik, nyilvánvaló. Akinek pedig nem/mégsem, az sem tudja nem érzékelni (hacsak nem ragadta magával és nem magából, belőle is ez árad), azt a már messziről bűzlő és sütő, egyszerre elvakult és ugyanakkor számító gonoszságot, ami ezeket a „cselekményeket” hajtja, fűti... (Innét: mandiner.blog.hu/2013/03/12/a_kommunizmus_bunei_munkacsoport_es_a_terror_ilyen_orszag_pedig_nincs_ccclxxiii?fullcommentlist=1#comments)

* bbjnick.blog.hu/2013/03/12/_egy_jol_megalapozott_kereszteny_ontudat_nem_engedi_meg_olyan_politikai_programra_vagy_egyes_torveny_410

** bbjnick.blog.hu/2009/04/18/melymagyar_hangulat_1

Lásd még: bbjnick.blog.hu/2012/09/12/liberalbolsevizmus_az_mi_az

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr1005132583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása