Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

A hatodik koporsó (a)vagy Magyar s*ggbe, magyar f*szt!

2012.08.27. 23:59 bbjnick

A bejegyzés (néhány) előzménye: bbjnick.blog.hu/2011/10/11/ez_gyalazat_egy_tiltakozas_margojara & bbjnick.blog.hu/2011/10/24/egy_kep_ala_nem_tetszik_a_rendszer_tuntetes_budapest_2011_oktober_23 &   bbjnick.blog.hu/2012/08/25/_akkor_az_egesz_magyar_szinhazi_elet_unnepelne_a_muveszi_szabadsag_elvet_figyelembe_veve_maganszinha

m_gy_rs_ggb_m_gy_rf_szt_transzparens_foto_ff_lncs_4012356_.jpg

„Sikerült kimutatni a demokratikus, toleráns, magas intelligencia-hányadosú kultúrharcos értelmiségnek és segédcsapatainak, hogy mennyivel magasabb szinten állnak, mint az ostorcsattogtató vonulgató magyar bunkók. A fogadalma ellenére köztéren uszító kipás félzsidó, Dániel Péter identitászavaros totálbolond csürhéjéből »Magyar seggbe magyar faszt« feliratú molinót emeltek fel liberális értelmiségi holdudvarosok.” (www.nemenyi.net/default.asp?SID=1&AID=0&Direkt=103580)

...A hatodik koporsó nem azért fontos darab, mert olyan kimagaslóan jó (bár, továbbra is állítom, hogy nem rossz:-)), még csak nem is a témája miatt, hanem azért, mert vissza kell szereznünk az elbeszélhetőség jogát (a jogot ahhoz, hogy saját magunkról, mi, saját magunk, is beszélhessünk...). Nem véletlenül provokálnak már „Magyar seggbe, magyar faszt!”–transzparensekkel „progresszív” polgártársaink bennünket: érzik, tudják, hogy ha elvész a véleménymonopóliumuk, elvesztik hegemóniájukat a sorskérdésekről való „megmondásban”, akkor kiderül, hogy „meztelen a király”, hogy véleménymonopóliumuk bitorlás... (delphoijosda.blog.hu/2012/07/31/xix_504/fullcommentlist/1#c17634502)

***

Schmidt hadnagy (a polgárháború hőse) ajánlja: bbjnick.blog.hu/2011/05/25/dilenhetven_a_vagy_hogy_ez_a_gondolkodasmod_ez_a_magatartas_idolikussa_valhatott_a_huszadik_szazad_m

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr954736352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása