Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

A Schmitt-ügy leve

2012.04.28. 00:11 bbjnick


1 jegyzet

...Schmittet levadászták és meglincselték. S mindezt „értelmiségi” asszisztenciával. Ez gyalázat valamennyiünkre nézve. S olyan precedenst/gyakorlatot teremtett, aminek az elkövetkezőkben valamennyien inni fogjuk a levét. Méghozzá nagypohárral... (bbjnick.blog.hu/2012/04/23/igy_elunk_magyarorszagon_2012_aprilisaban_en_mondom_az_igazat_es_te_mondod_a_jot)
 
No, ez szép! Kinek kell ez?!

Most láttam a Célpont c. tévéműsorban, hogy (minden jel arra mutat, hogy) Gyurcsány 1984-ben (tkp.) akkori sógora, négy évvel korábbi, egy másik tanszéken már beadott s megvédett (azonos című) dolgozatát adta be diplomadolgozatként. Megkérdezték Ferencünket is, aki még csak nem is nagyon tagadta, csak bazsalygott.

Most bizonyára mindenki nagyon meg lesz lepődve és fel fog háborodni... Ugyan már! Ezért kellett azt a nyomorult Schmittet meglincselni?!

Schmitt ügye nem erkölcsi tisztulást, hanem (egy nagyon rossz precedenst teremtve) embervadászatot és erkölcsi relativizálódást indít(ott) el. Most már a sajtó (ilyen-olyan megrendelésre) bármikor gyárthat efféle (schmittügy-féle) ügyeket; gyakorlat lesz ezeréves --- mai fogalmaink szerint --- értelmezhetetlen --- és --- mai ismereteink szerint --- átláthatatlan ügyeket előkotorni és addig forgatni, addig „magyarázni”, addig ordítani erkölcsi felháborodást színlelve, amíg az érintett teljesen el nem lehetetlenül. A gyurcsányokat --- természetesen --- nem lehet így levadászni --- rutinjuk van a védekezésben és „
apparátusuk” (van) az ellencsapásra ---, csak azokat, akik kellően védtelenek és van (legalább valamicske) erkölcsük, önérzetük, méltóságuk és van vesz(í)tenivalójuk...  
 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr404477451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.12.08. 18:18:37

...Schmittet levadászták és meglincselték."

ja, amennyiben az ávósokat is levadászták és meglincselték 56-ban, annyiban smittet is.
hogy jön ez ide? kit érdekel? csalt a félhülye komcsija? igen, a többi kit érdekel?

" S mindezt „értelmiségi” asszisztenciával. Ez gyalázat valamennyiünkre nézve. "

talán az ún. értelmiségnek tehát most Tulassayról van inkább szó - mert az újságírók nem értelmiségiek még a mandineren se, nemhogy a népszabiban - mit kellett volna tennie? csöndbe marad és elteszi a kenőpénzt? nem biztos hogy az mszp-s komcsik bérelték fel Tulát, lehet hoyg szabad akaratából döntött úgy, hogy nem tűri a fideszes komcsi majom tettesenkedését.

"precedenst/gyakorlatot teremtett, aminek az elkövetkezőkben valamennyien inni fogjuk a levét. Méghozzá nagypohárral..."

tehát mostantól nekünk se szabad csalni a diplomamunkában? megrémülök! vagy te a komcsik szemszögéből beszélsz?
gyurcsány is csalt, semjén is, smitt is, gurmai zita is, ezek a gazdag vörös rózsadombi proli életbe nőttek bele, nem szoktak hozzá a kemény munkához

"Schmitt ügye nem erkölcsi tisztulást, hanem (egy nagyon rossz precedenst teremtve) embervadászatot"

mennyivel sikeresebb az mszp-s komcsi embervadászat, mint a fideszes komcsi embervadászat, az igen érdekes mondjuk. az oka az lehet, hogy ott vannak az igazi még tömegbelövő felmenőkkel rendelkező vérkomcsik, igazi hatalmasságok, szürke eminenciások, klánok, elsőgenerációs elvtársak, a fideszben csak másodgenerációs elvtársak vannak, gyurcsányt nem járatják le apróék, mert a vejük, smitt meg nem rokon. beáldozzák a gumicsont kedvéért. ill. még sajnálatot is ébreszthet, nálad ez be is vált.

" erkölcsi relativizálódást indít(ott) el. Most már a sajtó (ilyen-olyan megrendelésre) bármikor gyárthat efféle (schmittügy-féle) ügyeket"

eddig is bármikor gyártott gumicsontokat, egyeseknél tisztábban látunk, ez miért lenne baj? ez egyfajta megtisztulás, nem erkölcstelenség, nem is értem, hogy érthet ezen kívül bármi mást.
megtisztulás, kifehérítés, mégha kettős mércéájű is, de egyik felén elkezdik leszedni a koszt hivatalosan is, ha a másikon is le akarjuk szedni, radikális változások kellenek, de azért kapunk mi is kenyeret a médiában, hisz egyértelmű, hogy gyurcsány is csalt. csak ennek nem lesz hiv. következménye

"csak azokat, akik kellően védtelenek és van (legalább valamicske) erkölcsük, önérzetük, méltóságuk és van vesz(í)tenivalójuk... "

smittnek van erkölcse? méltósága? önérzete? semjénnek is van? hol kell keresni? én nem látom sehol, pedig jól megnéztem őket:

ajánlom olvasásra:
kkbk.blog.hu/2012/11/26/smitt_pal_elemzes_a_legjobb_tudasom_szerint

kkbk.blog.hu/2012/11/20/smitt_pal_elemzes_a_legjobb_tudasom_szerint_2_resz_399

smitt ügyében a legérdekesebb, hogy a komcsik a komcsit dobták fel, smitt két szék közé esett, azt hitte megmenthetik még az elvtársak, az egy dolog hogy a kis hvg-s újságíró biztos hogy nem beavatott, de a hvg tulajdonosa mindenképp az, ő azt az utasítást kapta és adta tovább a hvg főszerkesztőjének, hogy dobják fel smittet, írják meg a cikket. egyes szürke eminenciások úgy gondolták, hogy kell egy gumicsont újra, és smitt et. úgyis jól jár végül anyagilag, a kommunisták olyan fogalmakat hogy "jellem, becsület, gerinc" nem ismernek, jó smittnek a havi 1-2 millió forint a lemondatása után is. hisz megszavazta a fidesz neki. mindenki jól jár.
az mondjuk hihetelen amúgy hogy milyen sok beavatott van, aki ismeri, hogy a fidesz csak megjátsza a komcsit és az összes nagy fideszes komcsi családból jön, az mszp látszatellenzéke, hihetelen hogy eközül a sok ember közül még egy se beszélt, de nyilván ezek az emberek anyagilag mind jól jártak, mivel nincs lelkiismeretük, mert proli kommunisták, megéri nekik havi 1 milkáért, hogy ne is beszéljenek erről.
minél többet keresel havonta, annál inkább ragaszkodsz a pénzhez, nem pedig fordítva.

-> Széchenyi és a gazdag cselédek

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.11.28. 16:05:36

ja de hol a válasz? írtam kommentet, sehol nincs rá válasz

"embervadászatot és erkölcsi relativizálódást "
levadászni csak a vadat lehet, a vadászt elég ritkán.
a bűnösöknek lehet félniük, már az mszp is elmegy a nav bizottságra és horváthot se viszik el az elmegyógyintézetben, még 60 év és egész felvilágosult lesz a politika ithton
süti beállítások módosítása