Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

Nekem a magyar... (Szent István király ünnepe, 2012. augusztus 20.)

2012.08.23. 05:17 bbjnick

„(...)

A jelen egyezmény népirtás alatt a következő cselekmények bármelyikének, valamely nemzeti, népi, faji vagy vallási csoport, mint olyan, teljes vagy részleges megsemmisítésének szándékával való elkövetését érti:

a) a csoport tagjainak megölése;

b) a csoport tagjainak súlyos testi vagy lelki sérelem okozása;

c) a csoportra megfontolva oly életfeltételek ráerőszakolása, melyeknek célja a csoport teljes vagy részleges fizikai elpusztulásának előidézése;

d) oly intézkedések tétele, amelyek célja a csoporton belül a születések meggátolása;

e) a csoport gyermekeinek más csoporthoz való erőszakos átvitele. (...)” (magyarido.blog.hu/2011/04/21/magyarok_2011_nagyhet)

Egy blog megkérdezte szerzőit és olvasóit: Neked a magyar (azaz: mit jelent neked a magyar)? (Itt: mandiner.blog.hu/2012/08/20/nekunk_a_magyar) Megpróbáltam én is megfogalmazni a magam (személyes és lelkiismeretes) válaszát a kérdésre. Tessék:

...Nekem a magyar (most) konkrétan és szimbolikusan is az a hatvanas, többszörösen súlyos beteg öreg szaki, akit mocskosan összevert a szomszédja és (mégis) az öreg ellen indult eljárás.

Az öreg telke két utcafronti telek mögött helyezkedik el és megközelíteni a két utcafronti telek közötti kis „bekötőúton” lehet (a bekötő telekkönyvileg az ő telkéhez tartozik). Az egyik utcafronti telek új tulajdonosa a napokban az öreget egy bazi nagy lakattal belakatolta a saját telkére és a bekötőt nekiállt hozzákeríteni a maga telkéhez. Mikor az öreg szaki ezt észrevette (nem tudott kimenni a saját telkéről), fogott egy kalapácsot és hozzálátott leverni a lakatot. Ekkor az szomszéd keresetlen egyszerűséggel összeverte az öreg szakit. Az öreg kihívta a rendőrséget, amit (akiket) a szomszéd öt tes’vírrel fogadott, akik ugyan a verésnél nem voltak jelen, de, akik tanúsították, hogy az öreg megtámadta szomszédját. A szakit letartóztatták, bilincsben elvitték és most ő ellen(e) folyik eljárás.

Nekem ez most a magyar... (Az a magyar, akit és amit nem csak meglopni, megrabolni, megölni lehet, hanem miután megölték, a nyomok elleplezése végett, a házat is rá lehet gyújtani vagy miután félholtra verték, hamis vádakkal és hamis tanúvallomásokkal, még „törvényesen” meghurcolni is meg lehet --- és ehhez a szerencsétlen magyar saját kormánya, közigazgatása, rendőrsége, bírósága és saját megromlott és lealjasodott értelmisége (is) asszisztál (maga vállalva a vádló és az ítéletvégrehajtó szerepet))...

veszprem_var_turisztikaiplakat_2008_verzio_01_ff_trdlt_401321_.jpg

Lásd még: bbjnick.blog.hu/tags/szent_istv%C3%A1n_kir%C3%A1ly

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr964727013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása