Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

...még a zs_dótempót és (a) ci(o)nizmust is (meg)hamisítják!...

2013.01.08. 05:11 bbjnick

1 jegyzet

...Ezt látták-e/láttátok-e már?

„2012 Top Ten Anti-Semitic/Anti-Israel Slurs”

Itt: www.wiesenthal.com/atf/cf/%7B54d385e6-f1b9-4e9f-8e94-890c3e6dd277%7D/TT_2012_3.PDF

De ennél a listánál (számomra összehasonlíthatatlanul) érdekesebb, hogy ebből a vízentálközpontos cuccból a népszabóság milyen ostoba, s_tyerák, sunyi és aljas módon dolgozik: hogyan értelmezi, fogalmazza át, manipulálja az eredeti vízentálos szöveget!

Itt: nol.hu/kulfold/gyongyosi-szam_az_antiszemita_slagerlistan

Már a lista (a mandiner.hu-n meg is jegyezte egy hozzászóló: listáznak!!!:-)) eredeti címét (s így célját) is meghamisítja a népszabóság: a lista címében --- a klasszik zs. frazeológia szerint --- „2012-es top 10 antisz_mita és izr_elellenes gyalázkodások” szerepelnek, ezt a népszabók nyomban antisz_mita toptízes listára és gyűlöletkeltő és antisz_mita megnyilatkozásokra „igazítják”. Ahol az eredeti listában szervezetek vagy intézmények szerepelnek, ott (a szervezetet vagy intézményt) a népszabók (ha csak lehetséges) következetesen személyekre cserélik: az adott szervezet vagy intézmény egy-egy --- az eredeti listán többek között megemlített --- prominensére (ahogy az ávónál és a belső elhárításnál tanulták: megszemélyesítik az ellenséget). A „gyalázkodások” között is igen szisztematikusan válogat a népszabóság: hogy úgy mondjuk, koncepciósan...

Ezek a r_tek népszabó kommancsok (liberálbolsevikiek) még a zs_dótempót és (a) ci(o)nizmust is (meg)hamisítják! Vízentálék listájának üzenete világos: „Aki minket meggyaláz/Fárassza el azt a frász/Jó habosra hajtsa meg/Talonnak se tartsa meg//Aki minket meggyaláz/Gyötörje meg azt a láz/Pokol legyen lakhelye/Égjen el a tüdeje”. Ebből a népszabók ollója --- csitt-csatt --- egykettőre kimetszi a vallási-faji-törzsi öntudat (a zs_idó kiválasztottságtudat, ill. a ci(o)nizmus, a zs_dó nacionalizmus) minden jelét, megnyilvánulását és mint valami megfellebbezhetetlen ítéletet, mint valami örökigazság által hitelesített (egykor kommunizmus, ma holohit?) ideológiai bunkót lengeti meg azt (természetesen --- a hagyományokhoz hűen, „levadásztati céllal” --- személyekkel szemben)... (Innét: *** A forrás (jelenleg) nem nyilvános.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr975229290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása