Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

Így élünk Magyarországon 2012 júniusában: ...holosaría!

2012.06.15. 11:53 bbjnick

 
2012. 03. 24-én írtam: ...A holohitűek a liberalizmus albigensei. Ha a liberalizmus nem állítja meg őket (márpedig nem fogja, mert épp alkalmatlansága hívta létre ezt az agresszív, dekadens szektát), akkor elpusztítják. Már itt is a holosaría!.. (bbjnick.blog.hu/2012/03/24/olvasom_mi_lesz_a_gyerekeimbol_mi_van_ha_egy_kozeli_napon_azzal_szembesulok_eppugy_ciganyozik_vagy_z)
 
S tessék! Tegnap olvasom: „Megszületett az első bírósági ítélet Magyarországon holokauszttagadás ügyében. Az európai zsidóság kiirtását tagadó férfinak próbaideje alatt többször el kell látogatnia a holokausztmúzeumba. Először ítélt el valakit egy magyar bíróság a nácizmus bűneinek nyilvános tagadása miatt. A tavaly októberi Millás tüntetésen a héber nyelven írt, holokauszttagadó táblát magasba tartó Nagy Györgyöt a Fővárosi Törvényszék felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta, próbaideje alatt pedig évente el kell látogatnia a Páva utcai holokausztmúzeumba... ...A Fővárosi Törvényszék Nagy Györgyöt a nemzetiszocializmus bűneinek nyilvános tagadása miatt 1 év 6 hónap börtönre ítélte, amit 3 évre felfüggesztett. Mellékbüntetésként a próbaideje alatt a férfinak évente el kell látogatnia a budapesti Holokauszt Emlékközpontba, amiről beszámolót kell írnia a mellé kirendelt pártfogónak. Ezt »kiválthatja« azzal, ha egyszer ellátogat a jeruzsálemi Jad Vasem holokausztmúzeumba vagy az Auschwitz-Birkenau haláltáborába. A döntés ellen az ügyész nem, csak a vádlott védője fellebbezett...” (www.hir24.hu/belfold/2012/06/13/eloszor-iteltek-el-valakit-holokauszttagadasert-magyarorszagon/)
 
A jövő elkezdődött! Magyarországon az ötvenes évek óta nem alkalmazták az ideológiai átnevelést büntetésként (ú. é. büntetőjogi eszközként)! Jön a nyilvános megszégyenítés, a megbízhatatlanok nevének szégyenfal(iújságok)ra tűzése, kötelező szemináriumok az elhajlóknak, végső esetben a társadalomból való kiemelés és erőszakos átnevelés(???)...
 
recsk_kerites_ortorony_foto_394267_bkkt45_.jpg
 
A Fidesz mélyebbre vitte az országot erkölcsileg és szellemileg, mint ’56 után bárki?!
 
Folyt. köv.
 
***
 
Apdét vagy kiegészítés, 2012. június 18.:
 
„A Regnum Marianum keresztnél Zetényi Csukás Ferenc a Horthy István Mártírok és Hősök Alapítvány elnöke, Kocsis Sándor a Horthy Miklós Társaság elnöke, valamint Gonda László tartottak az összegyűlteknek rövid történelem órát. A biztosítékot azonban nem ez, hanem Orosházi Ferenc beszéde verte ki a rendőröknél.
 
Ferencet előállították, mert Kertész Imre, Sorstalanság című könyvéből idézett egy részletet, mely szerinte bizonyíték arra, hogy nem volt holokauszt. Mikrofonba ordította a hallgatóságnak, hogy; »Nem volt holokauszt!« Ezért egy igazoltatást követően azonnal a Stefánia utcai rendőrkapitányságra hurcolták, feltehetőleg holokauszt-tagadás vádjával, majd később átszállították a Tolnai utcába. Azóta nincs róla hírünk.″ (hazateresradio.hu/node/1597)


Apdét vagy kiegészítés, 2012. július 20.:
 
kuruc.info/r/6/98920/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr394590002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása