Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

Censored by Google

2018.02.18. 23:11 bbjnick

Idézek egy „párbeszédet” egy hír alatti kommentfolyamból (innét: http://mandiner.hu/cikk/20180215_europai_bizottsag_a_facebook_nem_felel_meg_az_unios_fogyasztovedelmi_szabalyoknak):

- Engem a Twitter vagy a Facebook manipulációi kevésbé zavarnak, mivel egyiket sem vagyok kénytelen használni (így nem is használom), annál inkább a Google aljas és sunyi cenzúrája és tartalommanipulációi. A világból ma már csak az látható, amiről a Google úgy dönt, hogy látnod szabad és ezzel kegyetlenül vissza is él.

- Ez csak bullshit. Mindent meg lehet találni, ha tudod, hogy hol keresd. Ehhez csupán annyit kell megtanulni, hogy hogyan tedd fel a kérdést.

- Ha tudod, hol keresd, akkor nincs szükséged keresőprogramra. :-) Egyébként pedig, bármit megtanulhatsz, ha egy tartalmat blokkolnak, akkor az nem érhető el.

- Ezzel az erővel térképre sincs szükség, mert tudod, hogy a cím, ahová indultál, Magyarországon van. Blokkolni csak az elől lehet bármit, aki nem ismeri és érti az internet működését. Ha nem tudsz pár kattintással megkerülni egy blokkolást, az nem baj, mert megtanulható a megoldás. A baj a sommás megállapításaiddal van.

- Ha, mint te magad állítod, a blokkolásokat kerülgetni kell az interneten, akkor az éppen hogy igazolja sommás megállapításaimat.

agoogletorliamultatillusztracio_ff_457200_bbjnckblghz.jpg

(https://marketingland.com/wp-content/ml-loads/2014/08/rtbf-right-forgotten-erase-ss-800.jpg)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr1313713280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása