Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

Böjte atya igazsága

2015.08.18. 23:33 bbjnick

bojtecsabaatya_01_szp_vrz_201116.jpgOlvasom: „Sokan kérték, hogy szóljak hozzá ehhez a kérdéshez! (…) Ismerős, hogy 1956 után Ausztriában, nyugaton, a magyar menekültek számára befogadó lágerek létesültek, hol nem csak a nyelvet, de az együttélés szabályait is meg lehetett, kellene tanulni. Aki erre hajlandó, azt be lehet fogadni, aki erre nem, azt haza kell toloncolni! Az autó vezetéshez hajtási engedélyt sem lehet erőszakkal szerezni, megvannak a minimumok, mit egy autót vezetni akaró embernek el kell sajátítani, és ha abból eredményesen levizsgázik, akkor kiengedhető a közutakra! Hajtási engedély nélkül, aki kiengedi a forgalomba az embereket, az potenciális gyilkos! Gondolom, hogy azok, akik közénk jönnek, a káosz elől menekülnek, egészen biztos, hogy megértenék, hogy ez a oktatási, nevelési központ az ő és az ő gyermekei érdekében is van! Nem szeretnénk, ha velük együtt a káosz, az anarchia is átcsapna Európába! (…) Tisztelettel javaslom a kormányainknak, hogy sürgősen hozzák létre az EURÓPAI AKADÉMIÁT, olyan képzési központot, amely felkészíti a bevándorlókat a békés együtt élésre! Itt az idő, hogy hitünkről, keresztény értékeinkről alázattal tanúságot tegyünk! A politikusoknak is, de az egyházainknak is meg kell érteniük, hogy lejárt az az idő, mikor fényes lakásokból, bölcs tanításokat mondogathattak, ki kell lépni Mesterünk, Jézus Krisztus útjára, és meg kell győzzük az embereket, hogy Isten parancsainak megtartása nélkül életünk káoszba, pusztulásba torkoll! Ha ezt nem merjük felvállalni, nem tudjuk az embereket szeretettel, szeretetre nevelni akkor a történelem, mint fölösleges kacatokat a süllyesztőbe küld! (…)” (Böjte Csaba: Menekültek Magyarországon, Európában --- bonumtv.hu/news/magyarorszag/menekultek-magyarorszagon-europaban-10027)

…Böjte Csaba igazat beszél! S mert szavai igazak, szinte senki számára sem elfogadhatóak.

Akik Ázsiából, Afrikából ideözönlenek, többségükben a szabadság (amit a Nyugat hamis önképének és önmagáról terjesztett propagandájának megfelelően korlát(ta)lanságként értenek, értelmeznek) reményében teszik meg az utat, s közülük csak nagyon kevesen fogadnák el lélekben (és nyugodnának bele), hogy belépésük ára a szabadságuk egy jelentős részéről való lemondás. Márpedig Böjte atya erről beszél. Európa jelenlegi urai pedig, akik hatalmukat a szabadság fogalmával és a szabadságjogokkal való visszaéléseknek és manipulációknak köszönhetik, bármit sokkal inkább elismernének, mint azt, hogy a szabadság megőrzésének egyetlen lehetséges módja a szabadság korlátozása (hisz ezzel legitimációs ideológiájukról rántanák le a leplet és fő hatalomtechnikai eszközükről mondanának le). Márpedig Böjte atya ezt ajánlja.

Ahhoz, hogy Böjte atya elképzelése megvalósulhasson, ahhoz alapvető szemléletváltásra volna szükség, a jelenlegi Európának lényegében kellene megváltoznia. Megvan ma erre Európában a készség?... (Innét: kereszteny.mandiner.hu/cikk/20150818_bojte_csaba_menekultek_magyarorszagon_europaban#comment261527)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr857716940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása