Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

Száz éve született Örkény István [spot-lahyts]

2012.12.31. 07:01 bbjnick

REJTEKHELY (2012.04.09.)

„Rejtekhely. Paplan alatt dohányoznak a betegek a kórházakban a tilalom bevezetése óta. Az egészségügyi intézményekben nem lehet kijelölni dohányzóhelyet.” (Forrás: mno.hu/hirtv/hirado-10-orakor-1032579)

ÉSZ (2012.05.22.)

„(Állítólag megtörtént.) Egy ficek rá akarta tetoválni a homlokára azt, hogy ÉSZ. Le is ült a tükör elé...” (Forrás: mnytud.arts.klte.hu/szleng/indexzsn.htm)

SZALDÓ (2012.06.04.)

„2010-ben a dohányzással kapcsolatos állami bevételek meghaladták a 360 milliárd forintot, a társadalom ezzel kapcsolatos kiadásai viszont 441 milliárd forintra rúgtak. A magyarországi dohányzás miatt fellépő, egyéni és állami összes kiadás, illetve bevétel szaldója 80 milliárd forint veszteség volt 2010-ben.” (Forrás: privatbankar.hu/fogyaszto/egy-ev-alatt-80-milliardot-bukott-a-tarsadalom-a-dohanyosokon-jonnek-a-kepes-cigisdobozok-247731)

KÖZBIZTONSÁGI TEVÉKENYSÉG JOGELLENES SZERVEZÉSE VÉTSÉG(E) ÉS KÖZBIZTONSÁGI TEVÉKENYSÉG JOGOSULATLAN VÉGZÉSE SZABÁLYSÉRTÉS ELKÖVETÉSÉNEK GYANÚJA (2012.11.30.)

„A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság honlapján azt írta, hogy 14 embert előállítottak. Közülük egyet közbiztonsági tevékenység jogellenes szervezése vétsége, a többit pedig közbiztonsági tevékenység jogosulatlan végzése szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt állítottak elő.” (Forrás: mandiner.hu/cikk/20121130_eloallitotta_a_rendorseg_a_szebb_jovoert_egyenruhas_varosnezoit)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr1712896410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása