Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

...tiltakozott, hogy láthatóvá tették a képet és a freskó eltávolítását, lefestését kérte...

2014.06.13. 07:03 bbjnick

Olvasom: „(...) A közelmúltban fedezték fel a Horthy Miklós 1920 februárjában tett látogatását megörökítő, 1944-ben készült falfestményt a Kecskeméti Városháza dísztermében, a terem festményeinek tisztítása és javítása közben. Határ Mária jegyző elmondta, hogy a 69 millió forintba kerülő felújításkor előkerült, ornamentikus díszítéssel elfedett Horthy-képet letakarták, de csoportos látogatások idején megtekinthető. (...) A kecskeméti közgyűlés csütörtöki ülésén napirend előtt Király József, az MSZP városi és megyei elnöke, frakcióvezetője tiltakozott, hogy láthatóvá tették a képet, és a freskó eltávolítását, lefestését kérte. (...)” (mandiner.hu/cikk/20140612_horthy_festmenyt_talaltak_a_kecskemeti_varoshazan_az_mszp_tiltakozik)

horthyfreskokecskemetvaroshaza_egykep_szp_lncsvrz_457317_.jpg

...Ez már a politikai tébolynak, az aljas provokációnak, uszításnak a csúcspontja! (Vagy mélypontja?) Fessenek le egy épületfreskót, mert a freskón ábrázolt történelmi személyek valamelyike nem tetszik egyik vagy másik jelenkori politikusnak? Aki ilyesfélékben utazik, az gyakorlatilag bármire képes! De az a h*lye, aki hagyja magát! Mi az, hogy függönnyel takarjuk el?! Meghibbant már itt mindenki?... (Innét: mandiner.hu/cikk/20140612_horthy_festmenyt_talaltak_a_kecskemeti_varoshazan_az_mszp_tiltakozik#comment3033471)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr256298772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása