Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

...amit a b*zik itt mostanság művelnek, erősen elgondolkoztatott...

2013.06.12. 17:01 bbjnick

1 jegyzet

...életem felét diktatúrában éltem le, megtapasztaltam, mi az a véleményterror, így, valószínűleg, (én) már a szólásszabadság híve maradok, amíg (csak) élek.

De! Amit a b*zik itt mostanság művelnek, (az) erősen elgondolkoztatott (ilyen hazug, ocsmány, undorító és agresszív tobzódását a mélysötét, perverz mocsoknak, én még soha életemben nem tapasztaltam): és arra jutottam, hogy: ha lehet (pld.) a nemzetiszocializmus és a kommunizmus bűneinek tagadását büntetni, akkor, „ugyanannyi erővel”, lehet a homoszexuális propagandát is büntetni. Úgy, ahogy (pld.) az oroszok (is) teszik:

„Az orosz képviselőház (duma) kedden elfogadta az úgynevezett nem hagyományos szexuális kapcsolatok fiatalkorúak körében való »propagálását« tiltó törvényt, egyben szigorított a büntetési tételeken. A jogszabályt harmadik, végső olvasásban tárgyalta az orosz törvényhozás alsóháza. Az 450 képviselőből 436-an szavaztak igennel, egy fő tartózkodott. Előzőleg a honatyák megszavazták, hogy az eredeti javaslathoz képest súlyosabb bírságokat szabjanak ki a törvénysértőkre. A duma ugyancsak elfogadta azt a törvényt, amelynek alapján három évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatják azt, aki megsérti a hívők vallásos érzelmeit. A jogszabály megszületésében a Pussy Riot orosz punkegyüttesnek a moszkvai Megváltó Krisztus-székesegyházban tartott tavalyi akciója is szerepet játszott.” (mandiner.hu/cikk/20130611_betiltottak_oroszorszagban_a_massag_propagandajat)... (Innét: magyarinfo.blog.hu/2013/06/12/kerdem_blog_nagyon_cikik_vagytok/fullcommentlist/1#c20005931)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr835357671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bér-kommentelő 2013.06.13. 22:50:10

De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG.
süti beállítások módosítása