Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

...Európának ehhez az égegyadta világon semmi köze...

2015.01.27. 07:01 bbjnick

1 jegyzet

...Azért csak kibújik végül a szög a zsákból és csak kezd a maga nyilvánvalóságába megmutatkozni, hogy ez a „sárliebdós” történet egy, a zsidó-muszlim-konfliktus Európába importálására irányuló kísérlet. A keresztény Európának ehhez az égegyadta világon semmi köze, így kezdeni sem igen tud (sem)mit vele. Akár a zsidó nyomásnak enged és totalizálja az államot (természetesen a zsidó igényeknek megfelelően), akár a radikális muszlim nyomásnak és igazodik elvárásaihoz (aminek vége, magától értetődően, az iszlám hegemóniája), Európának annyi, befőtt. Ezt azért nem árt látni, mielőtt bárki benyeli a csattanós maszlagot, amivel etetik most a népet és bármiféle állást foglal egy olyan konfliktusban, amihez semmi köze. Vannak ezeknek az atavisztikus, törzsi erkölcsű, mentalitású jóembereknek országaik, ha itt nem tetszik nekik, menjenek szépen haza a sivatagaikba és játsszák le ott a meccseiket, minket pedig felejtsenek el. Pont... (Innét: mandiner.blog.hu/2015/01/12/ez_nem_a_szolasszabadsag?full_commentlist=1#comments)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr837113813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2015.01.27. 12:53:04

Két szélsőség ütközött. El kell utasítani mindkettőt és el kell utasítani a média azon nyomását is, ami a két szélsőség közötti választásra akar kényszeríteni.
Téves az a felvetés, hogy két lehetőségünk van csak, azaz a Kouachi testvérek vagy a Charlie Hebdo oldalára állhatunk csak. A terroristák elítéléséből ugyanis nem az következik, hogy azonosulnunk kell a Charlie Hebdo provokációival.

Álljunk a tolerancia, a békés egymás mellett élés és kölcsönös tisztelet oldalára, mindkét szélsőségtől távol tartva magunkat!
süti beállítások módosítása