Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

...szakmaiságra hivatkozni egy világnézeti vitában...

2013.01.05. 07:03 bbjnick

1 jegyzet

...A művész jószemű és jókezű kézműves vagy ügyes szórakoztató (esetleg mindkettő egyszerre). Természetesen, véleménye neki is lehet, mint bárki másnak, és, természetesen, beteg is lehet, mint bárki más, de a művészet lényegén ez mit sem változtat: szórakoztatás (ha ezt úgy teszi, hogy épülsz is tőle, annál jobb)... (mk27.blog.hu/2012/12/15/_a_muveszet_lenyegen_ez_mit_sem_valtoztat)

...Z. barátom azt mondja, hogy elméleti vitákba csak akkor bonyolódik az ember, ha pótolni vagy gátolni szeretné a cselekvést. Ugyanakkor ugyanő gyakran mondogatja azt is, hogy minden kérdés mögött egy filozófiai probléma húzódik meg és minden filozófiai probléma egy teológiai probléma részművelete.

Z. nem az a kimondott acélos elme, semmi meglepő nem volna abban, ha ellentmondásokba keveredne. Ez esetben azonban szó sincs semmi efféléről... (magyarido.blog.hu/2009/06/26/hagyjatok_most_a_politikat_magasabb_politikara_van_szukseg)

...Én nem állítom, hogy (mondjuk) G_lyás G_bor szakmaisága vagy ízlése silányabb volna, mint (mondjuk) F_kete Gy_rgyé (és az ellenkezőjét sem állítom). (Így azt sem állítanám, hogy pld. (...) a Messiások c. kiállítás (összességében) (kepek.origo.hu/galleriesdisplay/gdisplay?xml=/0908/Messi2009814172137/gallery.xml&rovat=programajanlo) hitványabb volt/volna, mint (mondjuk) egy keresztény és/vagy nemzeti elkötelezettségű művészek által (a témában) létrehozott kiállítás lenne/lehetne (index.indavideo.hu/video/Futyulok_erre_a_demokraciara?s=19.35) (és az ellenkezőjét sem állítanám)). Azt viszont (a leghatározottabban) állítom (...), hogy szakmaiságra hivatkozni egy világnézeti vitában (minimum) übertirpákság... (Innét: mandiner.blog.hu/2013/01/03/fociorszag_mandiner2012_xi#comments)

messiasokkiallitaspromobogre_reszlet_fekvoverzio_kitakartszelekkel_457314_bbjnckblgvrz_.jpgEgy, a --- G_lyás-féle --- Messiások c. kiállítást népszerűsítő reklámbögre. Magántulajdon(om). (A képszéleket jogi megfontolásokból takartam ki.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr395232802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása