Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

...olvasás... (2030-ban)

2014.09.06. 07:11 bbjnick

Olvasom: „Hogyan olvasunk 2030-ban? (...) Az internet az elmúlt húsz évben megváltoztatta a könyvkiadást és az olvasást is; e-könyv-olvasón, telefonon, tableten vagy számítógépen olvasunk, emiatt ezek az eszközök is sokat fejlődtek. Amióta a Marslakó a mostohám című filmben Kim Basinger az alkarjával olvasott, őszintén hiszek abban, hogy mindig olvasni fogunk, csak egyre furábban és gyorsabban. (...)” (konyves.blog.hu/2014/08/29/hogyan_olvasunk_2030-ban)

olvasoparaszt_szpvrzbbjnckblghz_201178_.jpg...2030-ban (szerintem) könyveket fogunk olvasni. Az én legnagyobbrészt a hetvenes-nyolcvanas években vásárolt könyveim (kész) vagyont érnek (majd). Egy Arany János-verseskötetért legalább egy kiló fagyott vagy csírás krumplit adnak az olvasók. Aki hozzájut, kincsként rejtegeti és mások elől bújva, lopva lapozgatja a szakadozott, széthulló, koszos, megsárgult papírú könyveket. De ezt csak napközben teheti, mert ha jön az éjszaka, és beáll a mélysötét, még a könyv sem olvasható... (Innét: konyves.blog.hu/2014/08/29/hogyan_olvasunk_2030-ban#comments)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr86674167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

János 2014.09.06. 09:08:07

Fogunk olvasni 2030-ban is!
Szerintem nem a technológia a kérdés, hanem a tartalom.
Mit fogunk olvasni 2030-ban?
Milyen értékekben fogunk hinni?
Mit fogunk gondolni a világról?
Sikerül addigra letérni a fogyasztói társadalom által meghatározott útról?

delphinus 2014.09.22. 19:28:43

Szerintem 2030-ban is fognak olvasni szeptemberben. A nők szakácskönyvet olvasnak, a férfiak pedig a megújuló energiáról szólót. És a megújuló kapcsolatokról mindketten. Ebben a hónapban mindig fokozott olvasási kedvem támad és - talán mert eddigi életemben folyton tanultam valamit - beiratkozási kedvem is.
süti beállítások módosítása