Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

A Kettős Mérce szélsőséges undorító tette

2017.05.30. 13:11 bbjnick

A Kettős Mérce névre hallgató nyílttársadalmista-kultúrmarxista-liberálbolsevik portál facebook-oldalán direktívában igazítja el ideológiailag nem kellően képzett, de helyesen gondolkodni kívánó és igaz demokratává válni igyekvő polgártársainkat:

„Egy férfi megtámadott két nőt Portlandben és azt üvöltötte meg kell halniuk, mert muszlimok. A nők segítésére érkező férfiakat megkéselte, közülük kettő életét vesztette a terrortámadásban. A férfi azt üvöltötte a kereszténység nevében gyilkol. De vajon ez keresztény terrorizmus lenne? Nem. Ahogy a manchesteri támadás se muszlim terrorizmus volt, hanem egy szélsőséges undorító tette. A szélsőségek erősítik egymást, és azok akik a muszlim vallást összemossák a terrorizmussal, ugyanúgy a terrort erősítik. Ne felejtsük el a manchesteri robbantó kapcsán is azt nevezik indítéknak, hogy egy éve két szélsőséges líbiaikat támadott és késelt meg a brit városban. A terror ellen fel kell lépni, de aki csak gyűlöletet kelt, összemossa a terrort egy néppel vagy egy vallással, maga is a terror erősödéséhez járul hozzá!” (https://www.facebook.com/magyarinfo/posts/10155226809058467)

Nos, a Kettős Mérce hazudik. A portlandi féleszű késelő mögött sem jól szervezet terrorszervezet nem állt, sem nagytiszteletű hitszónokok. A manchesteri önrobbantó tömeggyilkos mögött viszont mindez ott volt, mi több, a világ muszlimjai jelentős részének szimpátiája is. Ha valóban tiszteljük mások vallási meggyőződését, akkor nem hamisítjuk meg hitük alaptételeit: márpedig egy muszlim számára a térítés harc; a cél a hitetlenek mindenáron való legyőzése és az iszlám világhatalomra juttatása, saját és/vagy az ellenfél élete árán is.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr7012550637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2017.05.31. 16:08:36

Mai folyomány:

Letiltotta a Facebook a KDNP oldalát
2017. május 31. 14:44

A Facebook beavatkozik a belpolitikába?

A mai napon az egyik legnagyobb közösségi médiaoldal felháborító módon cenzúrázta a KDNP és frakciója oldalát és elérhetetlenné tette azt.

Nem tudjuk, mi állhat a döntés hátterében, hacsak nem az, hogy az elmúlt időszakban olyan pozitív tartalmak jelentek meg az oldalon, amelyek szembemennek a mainstream média hangzatos szólamaival és kiállnak a hagyományos családmodell, valamint az élet a feltétlen tisztelete mellett, illetve felhívják a figyelmet a közel-keleti keresztényüldözés tényére.

Bízunk benne, hogy a Facebook nem alkalmaz kettős mércét és biztosítja a sajtószabadság feltételeit egy demokratikusan működő párt számára is!

Paulik András

sajtóirodavezető-helyettes

KDNP ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐCSOPORT
KDNP

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2017.05.31. 16:47:45

Kiegészítés:
gondola.hu/cikkek/105784-Meglepetesek_a_csaladellenes_CEU-konferencian.html
Ahonnan:
"A moderátor kiemelte a Családok Budapesti Világtalálkozóját, ahol az esemény két felszólalója ott is volt (mert őket nem tiltották ki az „elnyomó konzervatívok”, mint a Pesti Srácok szerkesztőségét azok, akik magukat nyitottnak nevezik), és megerősítették, hogy az esemény bizony tényleg konzervatív politikai nézetek mentén szerveződött, „ami nagy baj, mert a klasszikus családmodellel szemben már egy internacionális perspektíva(?) a divatos”."

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2017.05.31. 16:56:47

Hmmm... Hallottunk mi már internacionalizmusról - bár annak más volt az epitheton ornans-a: szocialista! - és tudjuk: ennek nincs és nem is lehet jó vége.

"Divatos" - mármint micsoda ???

Mi a család végül, műköröm vagy szolárium ? :-P

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2017.06.04. 05:20:35

@Mormogi Papa:

Nemigen szoktam híreken felhúzni maga, de ez azért kiakasztott:

"Holländer Dániel, a Budapest Pride szervezője is hangot adott fontosnak vélt gondolatainak: például annak, hogy a férfi-nő házasság, illetve az abból született gyermek az tulajdonképpen más társadalmi csoportokra nézve kirekesztő, valamint szörnyű, hogy a kormány kizárólag a „heteronormatív” családmodellt fogadja el normálisnak. Szerinte a legnagyobb probléma jelenleg a transzofóbia, nem pedig a vízhiány, a háborúk, a globális felmelegedés, vagy a betegségek. A budapesti melegfelvonulás szervezője szerint teljesen nonszensz a férfi és a nő közötti házasság."

pestisracok.hu/nonszensz-ferfi-es-no-kozotti-hazassag-gyomorforgato-csaladellenes-konferenciat-tartottak-ceu-n/

Azért ne támogassa a társadalom a családokat, mert férfi és nő házasságából gyerekek születhetnek és ez a buzikra nézve kirekesztő! Uram Atyám! Ezek teljesen elmebetegek! Ezeknek bolondok házában van a helyük, nem konferenciákon!

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2017.06.06. 12:54:51

Az ember nem lehet eléggé óvatos...
A napokban vettem egy szótárat - az utolsó példány volt olcsón, képes angol-magyar és vissza.
Mivel van két képes szótáram amiknek eredeti, NDK-s kiadásai 1956-ban és a következő évben jelentek meg, nem titok, hogy azok sem mentesek a "mindennapi élet tükrözésétől". (Német és francia nyelvűek - de tudom, hogy megjelent angol és spanyol nyelvű változatuk is akkor.)
A most vásárolt példány leárazva, 1500,- jó magyar forintokért volt kapható. Az még csak hagyján, hogy érdekes szavak szerepelnek a "The Human Body - Az emberi test" lapokon; nem is beszélve az arc részeit megelőző (!) "Reproduction - Szaporodás" címűn - elvégre nem gyerekszótárról van szó; bár itt is akadnak furcsaságok. Az utóbbi keretes (képeket nem tartalmazó) részében a 'terhes' éppen a 'nemi betegségek' és az 'abortusz' címszavak közé került, mintegy jelképesen; de a minden józan észnek és az 'ÁBéCé sorrendnek' is fittyet hányó felsorolásokban akkor képedtem el igazán, mikor a 25. lapon "Family - A család" keretes részében a következőket olvastam - ebben a "fontossági" sorrendben:

gay - meleg (homoszexuális)
lesbian - leszbikus
homosexual - homoszexuális
heterosexual - heteroszexuális
single - egyedülálló
married - házas
separated - különváltan élő
divorced - elvált
relatives - rokonok
stepfather - mostohaapa
stepmother - mostohaanya
godfather - keresztapa
godmother - keresztanya
related - rokon (ságban lévő)
resemblance - hasonlóság

Igaz, a 24. lapon szerepelt már a
szülők; férj - feleség; apa - anya; fiúgyermek - fivér; leánygyermek - nővér; gyerekek, ikrek;
sőt még a nagyszülők - nagymama - nagypapa - unokák; unokatestvérek, sógor, sógornő, vő, meny, anyós, após; nagynéni, nagybácsi, unokaöcs, unokahúg szavak, de azért mégiscsak furcsa :-P

Ha az angol ÁBéCét veszem, akkor a 'gay' még eléggé előre kerül, de még ott is megelőzi az 'elvált'; aztán jön a keresztapa és keresztanya; majd a heteroszexuális - és csak utána a homo.
A magyar sorrendben pedig a 'házas' előzi meg a hetero-homo szavakat, és a leszbikus-meleg páros a 10. és 11. helyre kerül a 15-ből.

Magyarázni, úgy vélem, szükségtelen - "No comment" - hogy az angolhoz térjek vissza :-(

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2017.06.07. 13:59:15

@Mormogi Papa:

Hát, igen! Adalék a Family-fejezethez:

"...Ontario tartományában már abúzusnak számít az, ha a szülők nem veszik figyelembe a gyerekük által kitalált új genderüket. (...) ...a tartományi törvényhozást jóváhagyó testület feje az a Kathleen Wynne, aki nyíltan vállalja leszbikusságát. A törvénymódosítást pedig azzal indokolták, hogy a gyermekek által szabadon megválasztott gender hozzátartozik az alapvető emberi jogokhoz, melyeket biztosítani kell a csemetéknek is, hiszen az államnak fontos, hogy elsősorban a gyermekek érdekeit, jogait tartsa szem előtt. Kritikusok szerint ez lényegében egy állami agresszió, amely azokat a családokat érinti, melyek nem értenek egyet az egyre durvuló LMBTQ-s propagandával és lobbival."

888.hu/article-elbucsuzhatnak-a-gyerekuktol-azok-a-szulok-akik-nem-fogadjak-el-csemetejuk-uj-genderet
süti beállítások módosítása