Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

„...szappan...”

2013.09.23. 07:11 bbjnick

Olvasom: „A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közösség tagja elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt nyomozást indított, miután valaki a héten babaszappanokat fúrt a szegedi zsinagóga Jósika utca felé néző főbejáratának kerítésére - írja a Delmagyar.hu. A szappanokat egy látogatócsoport egyik tagja vette észre, aki szólt az idegenvezetőnek.

Lednitzky András, a Szegedi Zsidó Hitközség elnöke szerint a szappanok egyértelműen Auschwitzra és a haláltáborokra utalnak. »Az utóbbi tíz évben ilyen megdöbbentő és megbotránkoztató eset nem történt Szegeden, amely mindig is befogadó és elfogadó város volt. Néha festékkel felszórtak a házakra egy-egy horogkeresztet vagy Dávid-csillagot, de a mostani eset valóban félelmet kelthet az emberekben. Reméljük, hogy ezt mindenki megérti, és mihamarabb meglesz az elkövető« – nyilatkozta Lednitzky a lapnak.

A Delmagyar.hu-nak a rendőrség nem válaszolt azokra a kérdésekre, miszerint mikor kerültek a szappanok a kerítésre és mikor jelentették be a bűncselekményt, illetve hány szappant raktak ki. A sajtószóvivő szerint ezek olyan körülmények, amelyeket csak az elkövető ismer, így a későbbiekben bizonyítékot képezhetnek. A rendőrség kéri, hogy aki valamit tud az esetről, hívja a 107-es vagy 112-es segélyhívószám valamelyikét.” (index.hu/belfold/2013/09/21/szappanokat_raktak_a_szegedi_zsinagoga_keritesere/)

...Ilyen nincs! Szerintem, ilyen nincs. Egyszerűen nincs olyan ember, aki ilyet kitalál és meg is teszi. Vagy nem jut eszébe vagy (ha eszébe jut) nem teszi meg.

Ez „ugyanaz az eset”, mint az ú. n. „cigánygyilkosságok”. Akkor is azt mondtam, hogy ilyen nincs! Most is azt mondom.

Aztán a „cigánygyilkosságokról” is kiderült, hogy... Erről a „szappanos sztoriról” valószínűleg soha nem fog kiderülni, hogy „belső munka”/provokáció, mivel senkinek nem érdeke, hogy kiderüljön, de ha valakinek (aki számít) érdeke volna, (szerintem) nagyon valószínű, hogy az derülne ki:-[... (Innét: *** A forrás (jelenleg) nem nyilvános.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr725529274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása