Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

...amikor szándékosan félreértelmezi (félremagyarázza)...

2014.05.03. 07:01 bbjnick

Olvasom: „...Hodosán Róza Facebook-on megosztott fontos mondatai.

»Most új viszonyok vannak, mondja Raffay Ernő, volt besúgó és államtitkár. Ezt is mondja: az áldozatok mindig megkapják, amit akarnak. Az áldozatok. Akiket megöltek. Ezt akarták. Hogy megöljék őket. Aztán most túl érzékenyek, akik nem égtek el a gázkamrában. Ezt mondja. Meg azt, hogy most már hagyjuk, hogy most ‚MI’ felépíthessük az emlékművünket. Kiét Ernő? A besúgóét, a kápóét, a csendőrét, a motozóét, a feljelentőét, a vagonírozóét, a lövészét, a géppuska sorozat vezénylőét, a halálba hajtóét, a gyalázatos múlt takargatóét, a történelem szégyenét, a világ szégyenét? Ezt akarod építeni, Ernő? Uraiddal és parancsolóiddal? Hát felépíted. Ott fog állni a világ szégyenére, és hirdetni fogja örökké bűneiteket. Mert fel mertétek építeni. Minden kéz, aki ehhez a szoborhoz építőként hozzáért, lemoshatatlan gyalázattal lesz megtelve. Így építsetek!«” (mierzsebetvarosunk.blog.hu/2014/04/30/134_fontos_mondatok)

...H*dosán R*za okos nő. S mint ilyen, pontosan értette Raffay szavait. Tehát, amikor szándékosan félreértelmezi (félremagyarázza) azokat, akkor hazudik és uszít.

Raffay így beszél: „Úgy vélem, a holokauszt-túlélők egyszerűen túl érzékenyek. Megértem az áldozatok fájdalmát, de nem lehet mindig így élni. Most új viszonyok vannak. Az áldozatok mindig megkapják, amit akarnak. Éljenek békében, de hagyják, hogy mi most felépítsük ezt az emlékművet.” (www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/377397_ard_diktatori_giccs_es_tortenelmi_hazugsag)

Raffay annyit mond, hogy az áldozatok áldozat voltát senki nem vonta/vonja kétségbe és respektálja azt, ne vonják hát ők sem kétségbe ennek az emlékműnek a létjogát...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr366111704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása