Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

Túltápláltak éhezése

2017.11.11. 05:11 bbjnick

1+1 jegyzet

...Én még a nagyszüleim tanyáján termett zöldségeket és gyümölcsöket ettem gyerekkoromban. Kölyökkorunkban rengeteget bolyongtunk a tanya környékén a Tisza árterében, ahol vadalma- és vadkörtefákról legeltünk, egy közeli tanya mellett két hatalmas eperfa állt, azt dézsmáltunk, a tanyánk melletti legelőn vadszamóca, papsajt termett, azt zabáltuk. Az én ínyem még ezekre az ízekre van hangolva... (Innét: http://mandiner.hu/cikk/20171029_batiszkaf_van_e_elet_a_reklamokon_tul#commentanch6191578)

...Hamvas Béla Szarepta című esszénaplójában hosszan értekezik arról, hogy a negyvenes évek végén, az ötvenes évek elején, a kommunista hatalomátvételt követően, hogyan romlott gyakorlatilag azonnal az élelmiszerek, a cigaretta és általában a napi fogyasztási cikkek minősége. Vélhetően ez az államosítás következménye volt, mivel a cégek elveszítették tulajdonosaikat, akiknek anyagi és erkölcsi érdekük volt a gyártási fegyelemre, az egyenletes minőségre felügyelniük. A félelmetes az, hogy mi ma már ezt az állami élelmiszeripart sírjuk vissza, mert a globalista multik még ezeknél a szocialista tömegélelmiszereknél is sokkal silányabb termékeket produkálnak. Milyen minőségűek lehettek az élelmiszerek a II. világháború előtt?!...

(Nemrég olvastam, hogy az ENSZ-nek van egy programja a túltápláltak éhezésének kutatására: azokban a jóléti társadalmakban, ahol elméletileg bőségesen jut mindenki számára ennivaló, egyre többen szenvednek hiánybetegségekben, mivel a hipermarket-élelmiszereknek annyira alacsony a vitamin, nyomelem (és effélék) tartalma... Itt tartunk.)... (Innét: http://mandiner.hu/cikk/20171029_batiszkaf_van_e_elet_a_reklamokon_tul#commentanch6191518)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr2213461997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása