Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

Mielőtt tüntetnek, talán nem ártana megtanulniuk magyarul!

2014.11.30. 23:01 bbjnick

Olvasom: „Nagyjából 3-400 ember gyűlt össze vasárnap délután a Deák téren, ahonnan a parlamenthez, majd a belügyminisztériumhoz vonul a »Ribanc séta«. A demonstrálók arra akarják felhívni a figyelmet, hogy nem a nők tehetnek arról, ha megerőszakolják őket. (...) A szervezők szerint az eseménynek külön aktualitást ad többek között a rendőrség »tehetsz róla, tehetsz ellene« mottójú videókampánya is. A szervezők követelik, hogy a rendőrség vonja vissza az anyagot és ne üldözze, hanem védje az áldozatokat...” (mandiner.hu/cikk/20141130_elindult_a_ribanc_seta)

...Mielőtt tüntetnek, talán nem ártana megtanulniuk magyarul! A „tehetsz róla, tehetsz ellene” nem azt jelenti, hogy „te vagy a hibás”, hanem azt, hogy módodban áll(hat) befolyásolni a történéseket, megelőzni bizonyos szituációkat. Ha egy erőszaknak áldozatul eső nő nem felelős a cselekedeteiért, akkor az őt megtámadó sem az? Mert a tiltakozók észjárása szerint ez a következő lépés!:-(... (Innét: mandiner.hu/cikk/20141130_elindult_a_ribanc_seta#comment3463261)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr446947265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása