Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

A gender nem tudomány

2017.11.12. 05:11 bbjnick

1 jegyzet

„Holländer Dániel, a Budapest Pride szervezője is hangot adott fontosnak vélt gondolatainak: például annak, hogy a férfi-nő házasság, illetve az abból született gyermek az tulajdonképpen más társadalmi csoportokra nézve kirekesztő, valamint szörnyű, hogy a kormány kizárólag a »heteronormatív« családmodellt fogadja el normálisnak. Szerinte a legnagyobb probléma jelenleg a transzofóbia, nem pedig a vízhiány, a háborúk, a globális felmelegedés, vagy a betegségek. A budapesti melegfelvonulás szervezője szerint teljesen nonszensz a férfi és a nő közötti házasság.” (http://pestisracok.hu/nonszensz-ferfi-es-no-kozotti-hazassag-gyomorforgato-csaladellenes-konferenciat-tartottak-ceu-n/)

„...Ontario tartományában már abúzusnak számít az, ha a szülők nem veszik figyelembe a gyerekük által kitalált új genderüket. (...) ...a tartományi törvényhozást jóváhagyó testület feje az a Kathleen Wynne, aki nyíltan vállalja leszbikusságát. A törvénymódosítást pedig azzal indokolták, hogy a gyermekek által szabadon megválasztott gender hozzátartozik az alapvető emberi jogokhoz, melyeket biztosítani kell a csemetéknek is, hiszen az államnak fontos, hogy elsősorban a gyermekek érdekeit, jogait tartsa szem előtt. Kritikusok szerint ez lényegében egy állami agresszió, amely azokat a családokat érinti, melyek nem értenek egyet az egyre durvuló LMBTQ-s propagandával és lobbival.” (https://888.hu/article-elbucsuzhatnak-a-gyerekuktol-azok-a-szulok-akik-nem-fogadjak-el-csemetejuk-uj-genderet)

...A gender (mint kutatási terület) – ha hihetünk Kopp Máriának – eredetileg a férfi és női társadalmi szerepek vizsgálatával foglalkozott, mígnem szélsőséges körök a homoszexualitás propagálására kezdték el használni.

Néhány szociológus és szociálpszichológus néhány vélt vagy valós fölismerése elméletté nőtte ki magát, majd az elmélet ideológiává merevedett és az ideológia megszülte a maga társadalmi-politikai programját. (Épp úgy, mint anno a marxizmus: Marx néhány vélt vagy valós közgazdasági fölismeréséből előbb elmélet, majd ideológia és végül társadalmi-politikai program született, a kommunizmus, a történelem eddigi legrombolóbb és leggyilkosabb ámokfutása.)

A gender ma már nem tudomány, hanem egy antikrisztiánus messianisztikus (közérthetőbben: sátánista) társadalmi-politikai program (genderizmus) a múlt végképpeni eltörlésére, új ég és új föld megteremtésére, azaz a világ elpusztítására... (http://bbjnick.blog.hu/2017/03/11/genderissimo_604)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr8013396641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása