Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

„...a körúton kívüli valóságról”

2017.04.29. 05:11 bbjnick

Olvasom a mandiner.hu-n: „Soros Györgyöt »Amerikában kellene lelövetni«, a migránsokkal kapcsolatban »igaza a Viktornak is, de ez is átmegy korrupt dolgokba«. Remek riport az Abcúgon. Az Abcúg.hu riportot közölt a Heves megyei Tarnaszentmiklósról és a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Fegyvernekről, helyieket kérdezve a magyar – vagyis inkább budapesti – közéletet érintő aktuális ügyekről, Soros Györgytől Orbán Viktorig. (...) Az Abcúg teljes riportját itt olvashatják: http://abcug.hu/ki-az-a-soros-gyorgy/ (...) (http://mandiner.hu/cikk/20170428_riport_a_koruton_kivuli_valosagrol)

...Tudjátok, mi a ti legnagyobb tévedésetek, mandinerek?! Hogy ostobábbnak gondoljátok az „eccerű” embereket, mint amilyenek, mert lenézitek őket. Van köztetek, aki még emlékszik a klasszikus „markszengelszleninszes” pártállami propagandariportra? No, ez az abcúgos izé is körülbelül az a kategória. A zemberek nem azért válaszolnak a pesti újságíró kérdéseire úgy, ahogyan, mert h_lyék, hanem azért, mert egyrészt sem a feltett kérdés, sem az (interjú)szituáció nem érdekli őket, másrészt, mert bizalmatlanok. Ahhoz túlságosan jóindulatúak és udvariasak, hogy ukmukfukk elhajtsanak benneteket (ú. é. a magatokfajtát) a p_csába, ezért mondanak valamit, ami először, gondolkodás nélkül az eszükbe jut, hogy minél gyorsabban (meg)szabaduljanak tőletek... (Innét: http://mandiner.hu/cikk/20170428_riport_a_koruton_kivuli_valosagrol#commentanch5726308)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr3112465525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása