Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

Így élünk Magyarországon 2012 áprilisában: „A polgárháború előérzete”

2012.04.20. 20:59 bbjnick

 
Olvasom: „A nemzetbiztonsági bizottság pénteki ülésén megállapította, hogy az atv.hu-n csütörtökön nyilvánosságra került hangfelvételen elhangzottakkal kapcsolatban felmerül a bűncselekmény gyanúja.

Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága megállapította, hogy az atv.hu-n csütörtökön nyilvánosságra került hangfelvételen elhangzottaknak nemzetbiztonsági kockázatai is vannak és az ügyben felmerül a bűncselekmény gyanúja — mondta a testület pénteki ülését követően a bizottság szocialista elnöke.

Molnár Zsolt hozzátette, egyelőre nem adhat részletes felvilágosítást, mert egyrészt zárt ülésen tárgyaltak, másrészt pedig annyira új az anyag, hogy a szolgálatok és a rendőrség még csak most fogják elkezdeni a vizsgálatokat. Az érintett felvételen az atv.hu csütörtöki közlése szerint többek között Juhász Oszkár gyöngyöspatai polgármester hangja hallható egy 2011 májusában lezajlott beszélgetésben, amelynek résztvevői egyebek mellett egy polgárháború várható bekövetkeztéről szólnak, és arról, hogy annak akkor kell megtörténnie, amikor az az ő győzelmükkel végződhet.”
(mandiner.hu/cikk/20120420_gyongyospata_az_ugynek_nemzetbiztonsagi_kockazatai_is_vannak)

No, akkor hallgassuk (csak) meg a következő (azt a bizonyos) hangfelvételt (kattints(on) a kép alatti linkre!):
 
 
Ha egy (fél)részeg fószer (aki nem Juhász Oszkár) halandzsája az amerikai bombázókról és Juhász Oszkár csitítása — „hétezer jól kiképzett rendőr áll a Fidesz rendelkezésére, akik bármikor úgy lenyomnának minket, mint a bélyeget” — (ma nálunk) polgárháborús veszélyt jelent, akkor itt nagyon nagy baj van.

Visszatér a Rákosi-korszak? Egy magánbeszélgetésben elhangzottakról készült illegális hangfelvétel alapján bárkit elítélhetnek a demokratikus és/vagy alkotmányos jogrend megdöntésére irányuló szervezkedés vádjával? F***, alakul ez! Amit ezekkel a szerencsétlenekkel művelnek, úgy a budaházykkal, mint a baráthokkal vagy a juhászokkal stb., az már sokkal inkább népi demokratikus, mint demokratikus tempó! S ha velük ma ezt így (lehet), akkor velünk (veled, velem), ugyan, miért ne (lehetne) (akár már maholnap)?!
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr64463698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2012.04.22. 22:14:36

Kedves bbjnick, igen, itt nagyon nagy baj van. Azt hiszem most már, hogy a "békemenet", melyen én is részt vettem, inkább baljós előjel volt, mintsem támogatás, a most regnáló erőknek.
Üdv. Misi

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.04.23. 09:30:26

@Mihint:

Meglátjuk...

Egy bizonyos, semmi nem marad(hat) úgy, ahogy volt.

ü
bbjnick
süti beállítások módosítása