Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

Csúfak és gonoszak

2016.10.09. 05:11 bbjnick

Olvasom: „A demokrata és republikánus amerikai képviselők alkotta antiszemitizmus elleni harcért felelős munkacsoport levelet írt Orbán Viktornak, melyben tiltakoznak Hóman Bálint tervezett szobra ellen. Az amerikai politikusok egyben sürgetik Orbánt, hogy nyilvánosan ítélje el Hóman szerepét a magyarok üldöztetésében és deportálásában, és vonja vissza a szobornak nyújtott kormányzati támogatást. (...) Az amerikai képviselők tiltakozó leveléről beszámoló JTA-jelentés (...) azt állította, hogy Hóman a holokauszt idején mintegy 500 ezer zsidó halálát »rendelte el«. (...)” (mandiner.hu/cikk/20151207_orbannak_irt_levelben_tiltakoznak_a_homan_szobor_ellen_amerikai_kepviselok)

Olvasom: „(...) Az USA képviselőházának kétpárti, antiszemitizmus elleni harcért felelős munkacsoportja az európai antiszemitizmus elleni törvényjavaslatukban egyedül Bayer Zsolt kitüntetését említik fenyegető példaként – írta meg az Index. Samantha Powel ENSZ-nagykövet arról is beszélt, hogy az antiszemitizmus gyakran a menekültellenességgel is párosul. »Antiszemita hangokat és üzeneteket felerősítő kormányok, mint például azok a magyar vezetők, akik egy tekintélyes állami díjat adtak az antiszemita írónak, Bayer Zsoltnak...« – idézi a lap az amerikai honatyákat. A képviselők munkacsoportja korábban a székesfehérvári Hóman-szoborral kapcsolatosan emelt szót, azt kifogásolva, hogy a magyar állam támogatja az antiszemita hangokat, ahogyan most is ez történt szerintük Bayer Zsolt lovagkereszttel való kitüntetésével.” (digit.mandiner.hu/cikk/20161008_bayer_zsolttal_kampanyolnak_az_amerikai_kongresszusban_az_europai_antiszemitizmus_ellen)

...Bayer Zsolt kb. úgy antiszemita író, mint ahogyan Hóman Bálint ötszázezer zsidó halálát rendelte el. S vádaskodnak mindezzel azok a képviselők és szenátorok, akik a terrorizmus elleni harc nevében olyan hadműveletekhez adták jóváhagyásukat, melyeknek az Orvosok Határok Nélkül szervezet szerint (eddig) minimum kétmillió polgári áldozata van... (digit.mandiner.hu/cikk/20161008_bayer_zsolttal_kampanyolnak_az_amerikai_kongresszusban_az_europai_antiszemitizmus_ellen#comment515845)

csufakesgonoszak_filmplakat_ff_254457_bbjnckblghz.jpg

÷ ÷ ÷

Néhány kapcsolódó bejegyzés

magyarido.blog.hu/2010/05/13/asszimilacio_a_vagy_a_befogadok_sorszonai_bevezetes

magyarido.blog.hu/2010/09/22/befogadas_a_vagy_tul_a_tolerancian

bbjnick.blog.hu/2013/02/18/yoko_ono_sakktablaja_a_vagy_3_1_toleranciagyakorlat

bbjnick.blog.hu/2013/06/02/ki_nem_antiszemita

bbjnick.blog.hu/2013/06/25/_egy_kereszteny_nem_lehet_antiszemita

bbjnick.blog.hu/2015/08/18/bojte_atya_igazsaga

bbjnick.blog.hu/2015/08/18/hajra_martonfa_hajra_martonfaiak

bbjnick.blog.hu/2015/12/11/homan_szobra_284

bbjnick.blog.hu/2016/06/17/_horogkeresztes_szendvicsek

bbjnick.blog.hu/2016/07/03/_tokeletesen_latom_hogy_poganysag_es_erkolcstelenseg_ami_veluk_tortenik_de_eppen_ilyen_tokeletesen_l

bbjnick.blog.hu/2016/08/07/_minden_okunk

bbjnick.blog.hu/2016/09/23/_hit_es_ertelem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr1812255868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása