Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

Horn szobra és Horthy szobra

2013.11.15. 15:37 bbjnick

Olvasom: „Több száz megemlékező, köztük jobbikos országgyűlési képviselők jelenlétében felavatták Horthy Miklós kormányzó mellszobrát a budapesti Szabadság téren a Hazatérés temploma előterében vasárnap délelőtt.” (mandiner.hu/cikk/20131103_felavattak_a_legujabb_horthy_szobrot) „Több ellentüntető volt a Szabadság téren, mint Horthy-támogató. (...) A flashmob keretében összegyűlt ellendemonstrálók többsége sárga csillagot viselt a ruházatán, illetve transzparenseket emeltek a magasba. (...) A tér az ellentüntetők sípszójától volt hangos. Az istentisztelet kezdetére az ellendemonstrálók teljesen megtöltötték a templom előtti, a park másik oldalán található területet, és azt skandálták: »fasiszta gyilkosok«, »nácik haza«. A helyszínt rendőrök biztosítják.” (mandiner.hu/cikk/20131103_ellentuntetok_fogadtak_a_horthy_szobor_unneploit) „Sajtóközleményben fejezte ki felháborodását a budapesti Horthy-szobor felavatása miatt hétfőn Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke. (...) Megdöbbenését fejezte ki a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége amiatt, hogy vasárnap a Szabadság téri református templomban Horthy-szobrot avattak.” (mandiner.hu/cikk/20131104_zsido_szervezetek_tiltakoznak_a_horthy_szoboravato_ellen) „Az Egyesült Államok elítéli a Horthy-szobor vasárnapi avatását, és szükségesnek tartja, hogy a legmagasabb rangú magyar vezetők is határozottan és egyértelműen ítéljék el a történteket.” (mandiner.hu/cikk/20131107_elitelte_a_horthy_szobor_avatasat_az_amerikai_nagykovetseg)

Olvasom: „Szobrot kap Angyalföldön Horn Gyula, magyar miniszterelnök (1994-1998), aki júniusban hunyt el - erről döntött a XIII. kerületi közgyűlés csütörtökön. A volt kormányfő és szocialista pártelnök szobrát a Gyermek utcában állítják fel.” (hvg.hu/itthon/20131114_Horn_Gyula_szobor_lesz_Angyalfoldon)

...Horn Gyulának állhat szobra Budapesten, közterületen, Horthy Miklósnak nem állhat szobra egy református templom előterében, mely templom az ő adománya révén épülhetett meg.

És ez így kerek! Ilyen a kommenista-liberálbolseviki-judeonáczi tempó!... (Innét: mandiner.blog.hu/2013/11/13/horthyrol_es_a_kozmegegyezes_lehetetlensegerol?fullcommentlist=1#comments)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr765635671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása