Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

Bizonyítottan

2018.08.04. 05:01 bbjnick

Olvasom: „(...) Folytatnia kell szabadságvesztés büntetése letöltését Németország egyik legismertebb holokauszttagadójának, Ursula Haverbecknek – mondta ki a szövetségi alkotmánybíróság egy pénteken kihirdetett határozatában. A testület elutasította a 83 éves nő alkotmányjogi panaszát, amelyben a többszörösen büntetett holokauszttagadó a véleményszabadságra hivatkozva támadta meg az ellene az egyik ügyében, 2016 novemberében a Verden városi bíróságon hozott ítéletet. Az alkotmánybíróság közleménye szerint a holokauszt tagadása bizonyítottan hamis tényállítás, amelyet a panaszos az ügyében eljáró bíróságok megállapítása alapján szándékosan tett, mindez pedig nem fér össze a véleményalkotásnak és a vélemények terjesztésének az alaptörvényben garantált szabadságával. Ezért nincs helye a panasznak, és a panaszosnak le kell töltenie jogerősen kiszabott büntetését. (...)” (http://mandiner.hu/cikk/20180803_bortonben_marad_az_egyik_legismertebb_nemet_holokauszttagado)

...Én csak azt szeretném kérdezni, hogy ezek szerint bárkit börtönbe lehet csukni, ha téved? Ha az alkotmánybíróság álláspontja helytálló, akkor csak egy módja van annak, hogy bizonyosan megússzuk a börtönt, ha mindenre azt mondjuk: nem tudom. Vagy akkor azért csuknának le, mert „a holokauszt tagadása bizonyítottan hamis tényállítás”, így a holokausztkánon és -kultusz nem ismerete is holokauszttagadás?... (Innét: http://mandiner.hu/cikk/20180803_bortonben_marad_az_egyik_legismertebb_nemet_holokauszttagado#commentanch6923370)

÷ ÷ ÷

Néhány kapcsolódó bejegyzés: https://bbjnick.blog.hu/search?searchterm=holokauszt&searchmode=or&submit=Keres%C3%A9s

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr8414160829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása