Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

Egy falhozb____tt harapós szurikáta kapcsán...

2018.05.18. 17:37 bbjnick

...(a)vagy destruktív „állatvédelem”

Olvasom: „(...) A fészbúk és az internet más bugyrain megnyilatkozó kommentelők, meg hozzászólók azonnal szurikátagyilkost csináltak a gyerekből. Sőt, volt aki bezáratta volna a dutyiba, vagy a falhoz csapta volna. (...) A szurikátát, ha jól értettem a hírt, aki egy nyitott tetejű kifutóban élt a gyerekek megpróbálták mozgásra bírni. Az ehelyett ingerült lett és jól megharapta a kisfiú kezét. Aki aztán egy reflexszerű mozdulattal elejtette, vagy odavágta a földhöz. A szurikáta megdöglött. Szegény gyereket pedig most épp kiátkozzák a neten.” (...) (https://tutiblog.com/a-szurikatakrol-az-allatkinzokrol-es-az-ellenuk-kiszabott-letoltendokrol/)

Nos!...Az állat az állat, az ember pedig ember. Aki egy állatba saját elk__t narcisztikus személyiségének szépítő tükrét látja bele, az nem csak mentális beteg, de veszélyes is. Ez az állatkínzás nevű agyrém is (mint büntetőjogi kategória) az önimádó hülyék tipikus súlyos defektjének hivatott alájátszani: a szentimentális bestializmusnak. Ezek a kretének olyan tulajdonságokat látnak bele az állatokba, amikkel azok nem rendelkeznek, leginkább emberi tulajdonságokkal ruházzák fel azokat és mivel ők maguk képtelenek normális emberi kapcsolatokra, ezért ilyen irányú konfúz érzelmeiket állatokra kivetítve próbálják megélni. Miközben, természetesen, egy szerencsétlen emberen, bármikor és bárhol átlépnek, egy falhozb____tt harapós szurikáta miatt embergyereket lincselnének. Aki nem fogja fel, hogy mi a különbség egy állat és egy ember között, az (mint a mellékelt és még számtalan példa mutatja) a többi emberre is veszélyes. Én tanyán nőttem fel, pontosan tudom, hogy nagyapám nem evett addig, míg az állatokat meg nem etette, itatta, el nem látta, tíz éves korától lovászként, majd kocsisként dolgozott, „rajongott” a lovakért, de eszébe nem jutott volna emberi érzéseket-érzelmeket vetíteni az állatokba. Egy normális társadalom és jogrend célja értelemszerűen csak az lehet, hogy aki állatot tart, az rendeltetésszerűen gondozza jószágait, ha valaki erre nem képes vagy nem akarja ezt tenni, azt állategészségügyi bírsággal jobb belátásra lehet bírni. De bűncselekményt kreálni egy ember-állat viszonylatból (pláne letöltendő börtönbüntetéssel járó bűncselekményt) az már nem is ostobaság vagy aljasság, de egyenesen tudatos destrukció...

÷ ÷ ÷

Kapcsolódó bejegyzés: http://bbjnick.blog.hu/2014/06/06/tukor_a_kepben_a_tukor_melyen_2009_2011

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr5413967694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhesló 2018.05.21. 20:25:30

OK.
De a hülyegyereket, aki az állatkertben a védtelen állatot basztatja, hasonképp kellene földhöz baszni, hogy csak úgy nyekkenjen.
Abból se tanulna sokat az ilyen baromfi, de legalább emlékezne rá, mit kaphat, ha nem tartja be ami ki van írva.
süti beállítások módosítása