Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

A szentimentális bestializmusról

2016.02.20. 21:29 bbjnick

1 jegyzet

...Aki egyik nap védtelen családanyákat lincsel a fészbukon, másnap az üres méhével demonstrál, majd harmadnap kockás inget öltve fényképezkedik, maga sem tudja, miért vagy mi ellen, az nem (egy, alapvető demokratikus jogait gyakorló) személyiség, hanem egy narcisztikus pszichopata... (Innét: mandiner.blog.hu/2016/02/19/kinzo_kerdes_a_kockasingingrol_805?full_commentlist=1#comments)

***

Kapcsolódó bejegyzések:

magyarido.blog.hu/2009/07/10/tukor_a_kepben_vagy_egy_megnemirt_bejegyzes_megnemirasarol

magyarido.blog.hu/2011/11/21/a_tukor_melyen_vagy_egy_megirhatatlan_bejegyzes_megirasa

Szólj hozzá!

„...Mi van őnáluk?...”

2016.02.20. 19:01 bbjnick

dosztojevszkijordogokkonyvborito_ff_115201.jpg„(...) De hát kiket hagytam ott? Az eleven élet ellenségeit; elaggott kis liberálisokat, akik félnek tulajdon függetlenségüktől; a gondolat lakájait, a személyiség és a szabadság ellenségeit, a döglődés és a rothadás roskatag képviselőit! Mi van őnáluk? A rég elavult arany középszer, a legkispolgáribb legalantasabb tehetségtelenség, irigykedő egyenlősdi saját értékek nélkül; olyan egyenlőség, amilyennek azt egy inas képzeli, vagy amilyennek ezerhétszázkilencvenhárom franciája képzelte... És ami a fő, mindenütt bitangok, bitangok és bitangok! (...)” (Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij: Ördögök (Beszi, 1872) Európa Kk., Bp., 1983., 732. p.)

Szólj hozzá!

...lehet számolgatni...

2016.02.18. 23:39 bbjnick

1 jegyzet

...egyes holokausztkutatók kb. 120000-re becs(ü)lik az „igazak” számát (tehát azokét, akik tevőlegesen mentették a Vészkorszakban a zsidókat), ebből kb. 3000-re teszik a magyar „igazakat”. (Lehet számolgatni...) (...) ...a korabeli lakosságszám figyelembevételével a Jad Vasemben nyilvántartott „igazak” között (arányát tekintve) a legtöbb (a) magyar... (Innét: mandiner.blog.hu/2011/04/23/paul_lendvai_ahol_tud_art_az_eltekozolt_orszag?full_commentlist=1#comments)

***

Kapcsolódó bejegyzés: bbjnick.blog.hu/2014/04/22/a_magyar_atlag_232

Szólj hozzá!

...Európa valamennyi lakójának biztonságát, egészségét és életét veszélyezteti!

2016.02.18. 18:49 bbjnick

Olvasom: „Miután három bevándorló megerőszakolta, egy szélsőbalos német ifjúsági szervezet 24 éves szóvivője egy Facebook-bejegyzésben köszönetet mondott a migránsoknak és bocsánatot kért tőlük Németország rasszizmusáért...” (migracio.mandiner.hu/cikk/20160218_oralis_szexre_kenyszeritettek_megis_o_ker_elnezest_a_migransoktol_a_nemet_rasszizmusert_szelbalos_szovivo)

selin_goren_linksjugend_szovivo_mannheim_ff_ngtv_457229.jpg

...Az egy (szomorú) dolog, hogy Selin Gören egy beteg (esetleg összeroppant, megfélemlített, megvett) nő. Vagy provokátor. Ez orvosi és/vagy büntetőjogi probléma. A valódi gond az, hogy tettével Európa valamennyi lakójának biztonságát, egészségét és életét veszélyezteti!... (Innét: migracio.mandiner.hu/cikk/20160218_oralis_szexre_kenyszeritettek_megis_o_ker_elnezest_a_migransoktol_a_nemet_rasszizmusert_szelbalos_szovivo#comment350338)

1 komment

...már a történelemben teljesen tájékozatlan polgárok számára is tisztán (át)látható...

2016.02.15. 20:41 bbjnick

1 jegyzet

...Mivel a baloldal a jelenért és a jövőért folytatott politikai harcban vesztésre áll, ezért a múltban akarja megnyerni a jelent és jövőt; Horthyval, Hómannal, Klebelsberggel stb. szkanderezik, (történelmi tartalmú) kultúrharcot generál, abban a reményben, hogy akié a múlt, azé a jövő is. Ebben (mondjuk) van logika, a kommunisták is ezt a stratégiát követték évtizedekig, csakhogy nekik politikai hatalmuk is volt, így nem (pusztán) a kultúrharcra alapozták túlélésüket. A liberálbolsevikok mai háborúja a múltért totális jelleget öltött és ezzel együtt abszurd és groteszk karaktert is nyert. Mára már a történelemben teljesen tájékozatlan polgárok számára is tisztán (át)látható annak hazug és hülye volta... (Innét: tortenelem.mandiner.hu/cikk/20160215_turbucz_david_eljutottam_odaig_hogy_eljen_horthy_miklos#comment347447)

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása