Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

Népszavazás-dilemma, 2016. X. 2.

2016.09.11. 00:01 bbjnick

Idézek egy párbeszédből egy kommentsorból (innét: mandiner.blog.hu/2016/09/04/igen_igen_mszp?full_commentlist=1#comments):

– A ballib kommunikáció kényszerít rá arra jó néhány embert, hogy elmenjen a népszavazásra és NEM-mel szavazzon. Én például nem szándékoztam elmenni erre a népszavazásra, nem vagyok pártunkkal és kormányunkkal olyan nexusban, hogy ilyesféle szívességeket tegyek nekik, de amióta a ballib azt harsogja, hogy a távolmaradással a szavazópolgárok a ballib migrációs politikát támogatják, beláttam, kénytelen leszek elmenni.

– A bal oldalt hibáztatni azért, mert neked be kell húznod a nemet, az a felelősséghárítás legfideszesebb jelensége. Nem csak ellenségképet kerestek folyamatosan magatoknak, hanem bűnbakot is, hogy saját lelkiismereteteken könnyíthessetek. Fidesz mechanizmus a legtökéletesebb formájában.

– Nem hibáztatok én senkit, csak nem akarom (nagyon nem szeretném), hogy valaki (bárki) rám hivatkozva olyasfélét (állítson) képviseljen, amivel magam nem értek egyet. Behúznom a NEM-et nem okoz nehézséget, mivel azzal egyetértek: a dilemmám nem a NEM-mel volt kapcsolatos.

szavazolap_nepszavazas_2016_okt_2_ff_457304.jpg

Szólj hozzá!

...muszlim családanyák és bakfisok fogják...?

2016.09.10. 07:07 bbjnick

Olvasom: „(...) Egy, az Iszlám Állam szervezete által Szíriából irányított női kommandó akart pokolgépes merényletet végrehajtani azzal a gázpalackokkal teli gépkocsival, amelyet a múlt hét végén találtak Párizsban... (...) Bernard Cazeneuve belügyminiszter csütörtök este elmondta, hogy a 39, 23 és 19 éves nők »újabb erőszakos cselekményeket készítettek elő«. Rendőrségi források szerint a párizsi Gare de Lyon pályaudvaron terveztek csütörtökön merényletet elkövetni. A 39 éves gyanúsított 15 éves lányát szintén őrizetbe vette pénteken a rendőrség. (...)” (mandiner.hu/cikk/20160909_dzsihadista_nok_terveztek_merenyletet_parizsban)

...A szibarita európai kultúrát muszlim családanyák és bakfisok fogják eltaposni? Pazar!... (Innét: mandiner.hu/cikk/20160909_dzsihadista_nok_terveztek_merenyletet_parizsban#comment5124850)

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása