Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

...Ha van rajta sapka, az a baj, ha nincs, akkor az...

2014.02.28. 14:01 bbjnick

Olvasom: „A Heisler András elnök, Tordai Péter, a Budapesti Zsidó Hitközségek elnöke és Zoltai Gusztáv ügyvezető igazgató által jegyzett levél szerint a zsidó közösség aggodalommal tekint a Sorsok Háza megvalósulására, helyette egy olyan intézmény megvalósítását javasolják, ahol a magyar-zsidó együttélést, a magyar és a zsidó kultúra szimbiózisát, a közösen létrehozott értékeket mutatnák be.” (mandiner.hu/cikk/20140210_mazsihisz_egyutteles_hazat_a_sorsok_haza_helyett)

Olvasom: „Lázár János kijelentése [Lázár: A Mazsihisz ultimátuma nem bontja meg a magyar-zsidó együttélést:] azonban új és meglepően éles fényt vetett a kormány és a Fidesz valódi gondolataira. Világossá tette, ami eddig homályosnak tűnt. Aki a magyar-zsidó együttélést, megosztást emleget, egyértelműen azt állítja, hogy két csoportról van szó: egyrészt zsidókról, másrészt magyarokról. Nos, ez a nézet mérgezi másfél évszázada a közvéleményt, ez ellen léptek fel a magyar gondolkodók legjobbjai és ennek cáfolatával voltak kénytelenek foglalkozni a magyar zsidók legkülönbjei.” (nepszava.hu/cikk/1012065-magyar-zsido-egyutteles)

...Ha van rajta sapka, az a baj, ha nincs, akkor az. Mi volna, ha a Zérintettek előbb eldöntenék, mit is akarnak tulajdonképpen és csak utána kezdenének el követelőzni?:-)... (Innét: mandiner.blog.hu/2014/02/09/mazsihisz_kormany_2_1_holokauszt_2014_emlekev-bojkott?fullcommentlist=1#comments)

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása