Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

Nem értem én ezt...! (Az internetadó elleni tüntetésről)

2014.10.26. 05:01 bbjnick

Olvasom: „35 ezren lehetnek az internetadó elleni tüntetésen. A tüntetés facebookos eseményén 35 ezren jelezték, hogy részt fognak venni vasárnap koraeste Budapest belvárosában a tüntetésen. Az eseményhez kapcsolódó csoportnak majdnem 200 ezer támogatója van. (...)” (www.origo.hu/itthon/20141025-35-ezren-lehetnek-az-internetado-elleni-tuntetesen.html)

Nem értem én ezt a nagy fölháborodást! Ezután olcsóbban kapjuk a villanyáramot, drágábban kapjuk az internet-szolgáltatást. És, valljuk be, van is ebben logika, hiszen próbálna meg bárki is netezni, ha nincs villany! [..................../.]

Szólj hozzá!

Tételmondat a demokráciáról

2014.10.25. 22:09 bbjnick

1 jegyzet

...A csőcselék önérzete a lincselés... (Innét: mandiner.blog.hu/2014/10/24/brusszel_ostoba_moszkvazasa_ilyen_orszag_pedig_nincs_cdv?full_commentlist=1#comments)

Szólj hozzá!

„...rongyos ember rosszat tanít, gyertek enni most szokás szerint...”

2014.10.23. 15:54 bbjnick

csehtamasenekliacorvikozieket01kep_szpvrz_457261_.jpgwww.youtube.com/watch?v=v01fv4hKdkY

Szólj hozzá!

...médiabotrány (...) az, amit...

2014.10.22. 01:11 bbjnick

Olvasom: „(...) Lemond megbízatásáról Kecel újraválasztott polgármestere, aki zsidózott, cigányozott és a politikai ellenfelek kivégzéséről beszél egy most nyilvánosságra került hangfelvételen. A helyi Fidesz vezetői kezdeményezik Haszilló Ferenc kizárását a pártból. A Magyarnarancs.hu közölt részleteket abból a hangfelvételből, amely a keceli polgármester és egy helyi újságíró évekkel ezelőtti beszélgetését rögzíti. Haszilló Ferenc elégedetlen volt a balliberális kormányok elszámoltatásával. Ha rajta múlik, jogállami megoldás helyett diktatúrákra jellemző módszert választott volna. (...)” (mno.hu/ahirtvhirei/kecel-1254617)

...A médiabotrány nem (...) a tilosrádiós cseszekedés (hirek.tilos.hu/?p=4663), hanem az, amit a keceli polgármesterrel művelnek! Egy médium felelősséggel tartozik azokért a video- és hanganyagokért, amik „interjún kívül” készülnek és amelyek nyilvánosságra hozatalába az interjúalany nem egyezett bele. Az ilyen felvételek nyilvánosságra kerüléséért az adott médium felel!

Az ilyen jellegű felvételek – mint például a keceli polgárjenő „véletlenül rögzített” handabandázása – bárminemű fölhasználása, ha nem ügyészségi engedéllyel készültek vagy nem a felvétel szereplőjének jóváhagyásával kerülnek nyilvánosságra, illegális... (Innét: mandiner.blog.hu/2014/10/21/tilos_radio_civil_es_kozszolgalati#comments)

21 komment

süti beállítások módosítása