Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

A holokauszttagadás-törvény tagadásáról...

2014.03.04. 19:25 bbjnick

1 jegyzet

...Képzeld el, hogy a harmincas évek közepén vagyunk, mondjuk, egy kedélyes német társaságban üldögélünk, finom rajnai bort iszunk (a Führer most szállta meg a demilitarizált Rajna-vidéket), import egyiptomi cigarettákat szívunk és folyik a beszélgetés, erről, arról, mindegy miről.

Mivel elgondolkodtatott, fölvetem, hogy biztos, hogy jó ötletek-e azok a jogkorlátozások, amelyeket manapság zsinórban iktatnak be a jogrendbe? Ugyanis, én nem igazán vagyok meggyőződve arról, hogy ebből jól ki lehet jönni.

jezuskrisztusmegostorozasa_szpvrz145201_.jpgMikor ezt te meghallod, akkor, jó állampolgárként, a következőképp reagálsz: a rendelkezések törvényességét senki nem vonhatja kétségbe, hiszen a Birodalmi Bíróság is jóváhagyta azokat, s az sem érv ellenük, hogy máshol másként látják, mert a Reich nem máshol van és nem másként van, hanem itt és most és így. Egyébként is, milyen dolog már kétségbevonni a törvényeket?! Kinek juthat ilyen eszébe?! Csak valami kommunista vagy zsidó lehet, aki ilyeneken töri a fejét! Téged semmiben nem korlátoznak ezek a törvények, így eszedbe sem jutnak, gondolni pedig egyébként is azt gondolsz, amit csak akarsz, azt nem befolyásolja a törvény! Elgondolkodtató, hogy valaki ilyen gondolatokkal kel és fekszik; ez olyan sajnálatraméltó és szánalmas!... (Innét: mandiner.blog.hu/2014/02/09/mazsihisz_kormany_2_1_holokauszt_2014_emlekev-bojkott?fullcommentlist=1#comments)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr555843483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása