Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

...Engem sért, amit az áldozatok emlékével tesztek, pedig nekem egy zsidó ősöm sincs!...

2014.01.23. 10:01 bbjnick

Olvasom: „(...) Mostanában nagy divatja van elenyészően kevés ember által ismert betűkkel írt helységnévtáblákat tűzni Magyarország településeinek határaira. Ahol egy ilyen elfér, elfér kettő is. Magyarország német megszállásának emlékművei helységnévtáblák legyenek minden olyan falu és város határában, ahol az összes zsidót megölték. Héber betűkkel. Persze, a magyarországi zsidók nem héberül, hanem jiddisül és magyarul beszéltek és írtak, de egy emlékmű lehet ennyire absztrakt. A legtöbb ember úgy se tudná elolvasni, ahogy a rovástáblákat sem. És még az ember is megvan, akire rá lehetne bízni a projektet. (...)” (cink.hu/kitalaltam-egy-sokkal-jobb-emlekmuvet-a-nemet-megszalla-1506531837)

...Bennetek semmi méltóság nincs! Hogyan várhatjátok el, hogy együttérzéssel és megrendüléssel emlékezzenek az emberek a zsidók tragédiájára, amikor magatok (is) csak heccet vagytok képesek csinálni belőle?! Engem sért, amit az áldozatok emlékével tesztek, pedig nekem egy zsidó ősöm sincs!... (Innét: mandiner.hu/cikk/20140123_orosz_peter_kitalaltam_egy_sokkal_jobb_emlekmuvet_a_nemet_megszallasnak#comment2642600)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr835777882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása