Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

Nemzeti egység

2013.11.16. 17:11 bbjnick

„HÓHÉR NEJE. Milyen finom ez a sajtos keksz!

HÓHÉR. Szinte elrepül.

ÁLDOZAT NEJE. Kóstoljátok meg az édeset is.

HÓHÉR NEJE. Ilyen finomat még nem ettem.

ÁLDOZAT. Gyakrabban kellene összejárnunk.

HÓHÉR NEJE. Csak így tudjuk megismerni egymás álláspontját.

HÓHÉR. Minden találkozás közelebb hoz egymáshoz.

ÁLDOZAT NEJE. Kevesen vagyunk, tartsunk össze.

ÁLDOZAT. Összetartozásban az erő.

HÓHÉR. Mondd csak, kérlek. Megittuk mi már a pertut?

ÁLDOZAT. De hiszen tegeződünk.

HÓHÉR. Szeretnék veled még jobban összetegeződni.

ÁLDOZAT. Akkor igyunk.

HÓHÉR. Isten éltessen.

ÁLDOZAT. Téged is, pajtás.”

(Örkény István: KIS ORSZÁG VAGYUNK. in: Búcsú. Kiadatlan novellák, Szépirodalmi Kk., Bp., 1989.)

(A bejegyzés) Innét: magyarido.blog.hu/2008/10/25/nemzeti_egyseg

2 komment

...Szodoma egyre éhesebb...

2013.11.15. 20:37 bbjnick

...aki ma kikel a keresztény házasság [és család] eszméje ellen, mert az (állítólag) diszkriminálja a buzikat, az készüljön fel lélekben arra, hogy holnap már a rabszolgaság intézménye ellen/mellett kell majd érvelnie... (mandiner.blog.hu/2013/10/12/strasbourg_felszamolja_a_kommentbunozest?fullcommentlist=1#comments)

karafiatkolcseynekmaszkirozva_mdfklt319401_Kolcsey_Karafiath.jpgKarafiáth Orsolya mint Kölcsey Ferenc

„A huszadik században a második világháborús propagandát követő leghatékonyabb manipulációs marketing stratégiának nevezi a »meleglobbi« programját David Kupelian amerikai újságíró. A neokonzervatív szerző The Marketing of Evil (A gonoszság marketingje, WND Books) című műve részletesen elemzi az elmúlt 25 év gondosan felépített kampánysorozatát. Kupelian könyve 2005-ben jelent meg először, és azóta a kibővített, aktualizált változat már a tizenkettedik kiadásnál tart. A szerző a 19. századi radikális társadalmi forradalmárok által elért fordulathoz hasonlítja a nyugati társadalmakat alapvetően átformáló mozgalmat, amelynek célkitűzései nem állnak meg az életmód szabad megválasztásánál, hanem ennél sokkal mélyebb, civilizációs fordulatot szeretne elérni...” (Bővebben itt: hetek.hu/hit_es_ertekek/201308/hogyan_alakitotta_at_a_homoszexualis_lobbi_a_tarsadalmakat)

Szólj hozzá!

Horn szobra és Horthy szobra

2013.11.15. 15:37 bbjnick

Olvasom: „Több száz megemlékező, köztük jobbikos országgyűlési képviselők jelenlétében felavatták Horthy Miklós kormányzó mellszobrát a budapesti Szabadság téren a Hazatérés temploma előterében vasárnap délelőtt.” (mandiner.hu/cikk/20131103_felavattak_a_legujabb_horthy_szobrot) „Több ellentüntető volt a Szabadság téren, mint Horthy-támogató. (...) A flashmob keretében összegyűlt ellendemonstrálók többsége sárga csillagot viselt a ruházatán, illetve transzparenseket emeltek a magasba. (...) A tér az ellentüntetők sípszójától volt hangos. Az istentisztelet kezdetére az ellendemonstrálók teljesen megtöltötték a templom előtti, a park másik oldalán található területet, és azt skandálták: »fasiszta gyilkosok«, »nácik haza«. A helyszínt rendőrök biztosítják.” (mandiner.hu/cikk/20131103_ellentuntetok_fogadtak_a_horthy_szobor_unneploit) „Sajtóközleményben fejezte ki felháborodását a budapesti Horthy-szobor felavatása miatt hétfőn Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke. (...) Megdöbbenését fejezte ki a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége amiatt, hogy vasárnap a Szabadság téri református templomban Horthy-szobrot avattak.” (mandiner.hu/cikk/20131104_zsido_szervezetek_tiltakoznak_a_horthy_szoboravato_ellen) „Az Egyesült Államok elítéli a Horthy-szobor vasárnapi avatását, és szükségesnek tartja, hogy a legmagasabb rangú magyar vezetők is határozottan és egyértelműen ítéljék el a történteket.” (mandiner.hu/cikk/20131107_elitelte_a_horthy_szobor_avatasat_az_amerikai_nagykovetseg)

Olvasom: „Szobrot kap Angyalföldön Horn Gyula, magyar miniszterelnök (1994-1998), aki júniusban hunyt el - erről döntött a XIII. kerületi közgyűlés csütörtökön. A volt kormányfő és szocialista pártelnök szobrát a Gyermek utcában állítják fel.” (hvg.hu/itthon/20131114_Horn_Gyula_szobor_lesz_Angyalfoldon)

...Horn Gyulának állhat szobra Budapesten, közterületen, Horthy Miklósnak nem állhat szobra egy református templom előterében, mely templom az ő adománya révén épülhetett meg.

És ez így kerek! Ilyen a kommenista-liberálbolseviki-judeonáczi tempó!... (Innét: mandiner.blog.hu/2013/11/13/horthyrol_es_a_kozmegegyezes_lehetetlensegerol?fullcommentlist=1#comments)

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása