Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

...mi az, ha ez nem társadalmilag veszélyes?!...

2013.06.07. 17:55 bbjnick

1 jegyzet

...ha hihetünk a tudománynak, a homoszexualitásnak három típusa van: az öröklött, a szerzett és az elsajátított homoszexualitás.

Míg az első, a öröklött homoszexualitás, örökletes adottságuk révén feminin (szexualitású) férfiak és maszkulin (szexualitású) nők jellemzője, addig a második, s szerzett homoszexualitás, különböző (szerzett) pszichés zavarokban szenvedőké (akiknél a homoszexualitás, mint a pszichés zavar egyfajta --- még csak nem is szükségszerű --- következménye alakul ki). A harmadik, az elsajátított homoszexualitás, pedig, homoszexuálisok által megrontott, egészséges szexualitásúak homoszexuális gyakorlata.

Ebből az következik, hogy ahhoz, hogy a b*zik hódolni tudjanak szenvedélyeiknek, bizony, egészséges szexualitásúakat kell szakmányban megrontaniuk (hiszen egy öröklötten homoszexuális személy, hogy partnert találjon magának, szükségszerűen, a másik két csoportból kell, hogy kereskedjen (akik, ugye, öröklötten nem homoszexuálisok)). Mi az, ha ez nem társadalmilag veszélyes?!... (Innét: mandiner.blog.hu/2013/06/06/kell_a_melegektol_vedeni_a_hazassagot?fullcommentlist=1#comments)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr935350098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása