Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

...a közüzemi szolgáltatók *****nek szétrúgását illetőleg...

2013.03.26. 20:21 bbjnick

Olvasom: „Ismét pert nyertek az energiaszolgáltatók az állam ellen...” (index.hu/gazdasag/2013/03/26/megint_pert_nyertek_az_energiaszolgaltatok_az_allam_ellen/)

Erről jut(ott) eszembe egy (2013. 03. 11-i) hozzászólásom:

...Független bíróság ide vagy oda, Orbánnak ki*******úl igaza van a közüzemi szolgáltatók *****nek szétrúgását illetőleg!

Most [2013. 03. 11-én] találtam a mai postámban egy számlalevelet, amit az egyik nagy szolgáltató küldött ki: egy 02. 21-i számla késedelmes befizetése miatt (amelyet 03. 07-én fizettem be) 03. 05-i datálással ma kaptam egy felszólítást, amelyen a számla összege mellett 3400 Ft büntetés is szerepel:-) A ****om nem kéne még nekik?

Egy másik szolgáltatóval tavaly augusztus óta kínlódtunk: egy behajtócégen keresztül, két --- még 2011. februári és augusztusi --- (befizetett) havidíjat követeltek tőlünk. Tavaly augusztus óta többször egyeztettem velük telefonon és levélben, többször küldtem el (mind a behajtócégnek, mind a szolgáltatónak) a befizetést igazoló csekkmásolatokat, végül a szolgáltató felügyeleti szervéhez fordultam. Többszöri újabb e-mailváltás után, a napokban, kaptam a szolgáltatótól egy olyan tartalmú e-mailt (miután kétszer „megfenyegettem” őket a felügyeleti szervnél való feljelentéssel és vizsgálattal), hogy a(z általam többször dokumentumokkal igazoltan nem létező) tartozásomat törlik. (Nem tudom, hány napi utánajárásomba került a ****fej szolgáltató **********ása, ********ása!)... (Innét: delphoi-josda.hu/2013/03/04/xxviii/comment-page-3/#comments)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr465174249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása