Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

Nyílt levél Botos Máté úrnak, a PPKE-BTK dékánjának (Kérem, nyugtasson meg engem és a hozzám hasonlóan aggódókat...!)

2012.03.09. 05:35 bbjnick

 
Tisztelt dékán úr!
 
Mint katolikus keresztény, az Egyház (reményei szerint hű) tagja fordulok Önhöz és kérem megnyugtató válaszát.
 
Nemrégiben, mezei hírolvasóként, a Világhálón való böngészés közben több virtuális fórumon is egy e-mail másolatával találkoztam, mely e-mail – állítólagos – szerzője Ön. Az e-mail – többek között – arról tájékoztatja címzettjét, hogy (idézem „Önt”): „Ígéretemnek megfelelően lefolytattam egy eljárást *** [a nevet személyiségi jogi megfontolásokból töröltem az idézetből] tanár úr ügyében. Az óraadó oktatóval szembeni vizsgálat január végén bizonyítottság hiányában lezárult. Az álnéven történt publikálás nem bizonyítható, azt csak az elkövető beismerése eredményezhetné - ez viszont nem következett be. A sajátos helyzetben tehát úgy ítéltem meg, hogy februártól kezdve az óraadó kolléga által jegyzett kurzusokat célszerűbb és mindenki számára megnyugtatóbb más oktatókkal biztosítani.”
 
Az e-mail tartalma megdöbbentett. Az e-mail-t idéző kommentelő nickneve alapján – állítólagos – válaszát össze tudtam kapcsolni az ú. n. „@tölgy-üggyel”, amely az én szememben – és, gondolom, ezzel rajtam kívül számosan lehetnek még így – az utóbbi idők egyik legfelháborítóbb, legképtelenebb és legaljasabb „virtuális” lejáratókampánya volt.
 
Kérem tehát, úgy is, mint köztiszteletben álló intézményvezető tanárt és közismert tudóst és úgy is, mint katolikus testvéremet, nyugtasson meg engem – és a hozzám hasonlóan aggódókat –, hogy a hivatkozott e-mail szerzője nem Ön és az abban foglaltak nem felelnek meg a valóságnak! Kérem, nyugtasson meg, hogy egy „nicknéven” megfogalmazott állítólagos vélemény miatt, – s különösen – névtelen feljelentés alapján, a bizonyítás kényszere nélkül, Ön szerint sem lehet ma senkit nyilvánosan megbélyegezni, zaklatni, meghurcolni, erkölcsileg és egzisztenciálisan ellehetetleníteni! S, kérem, nyugtasson meg, hogy Ön szerint is nagyon komoly veszélyt jelentene valamennyiünk számára, ha a katolikus értelmiségi elit alantas politikai manipulációk, a társadalom nyugalmát és békéjét megmérgezni törekvő gonosz szándékok eszközévé és játékszerévé válna!
 
 
Megnyugtató válaszának reményében üdvözli Önt:
bbjnick
 
u. i.
A levelet elküldöm a „sajtó”-nak is.
 
***
 
(A levelet elküldtem Botos Máté PPKE-BTK dékánnak és Rajcsányi Gellért (ergé) főszerkesztő-helyettesnek (mandiner.hu).)
 
 
***
 
Apdét vagy kiegészítés, 2012. február 14.:
 
Nocsak!
 
 
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr894299532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása