Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

Nem gondol itt senki semmit komolyan (a)vagy mi a gondja (ha gondja van) a Fidesznek a sajtóval és a sajtónak a Fidesszel?

2011.09.15. 07:51 bbjnick

 
— Rövid, de annál „velősebb” bejegyzés arról, hogy miért nincs (nem lehet) fideszes sajtó, ha van? —
 
 
 MERT
 
„Voilà! A Kötcse nevű fenomenológiai feketelyuk elnyeli a szólásszabadságot (bármit is jelentsen az --- lényegében mindegy, mit is jelentsen (is) az)!” (mandiner.blog.hu/2011/07/01/leszamolas_a_kommentbunozessel/fullcommentlist/1#c13897106)
 
A Fidesz problémája nem az, hogy az egész magyar sajtó nem működik fideszszócsőként, hanem az, hogy nincs mit mondania (azon kívül, természetesen, hogy „Csak a Fidesz!”). Így csak arra figyel, hogy ellenük ne beszéljenek, róluk rosszat ne mondjanak, döntéseikről, lépéseikről negatívan ne nyilatkozzanak --- aki ilyet tesz, az ellenség, aki nem tesz ilyet, az barát. A liberálbolsik, az urbánlibbantak, a cionnácik és hazai elvbarátaik és ivócimboráik azért tudtak/tudnak hatalmas, erős, és sok vonatkozásban máig hatékony, médiatüzérséget működtetni, mert vannak fegyvereik (azaz jól kidolgozott médiaaknáik, fogalmi és érvsémáik --- többszáz év pragmatista, racionalista, felvilágosult és progresszív (stb.) közhelygyűjteményéből dolgoznak, s ha egyik-másik „akna” időnként döglöttnek is bizonyul, nyomban előkapnak egy másikat és folytatják a bombázást). A Fidesz Kötcsével, a NER-rel és társaikkal egy fenomenológiai feketelyukat hozott létre, amely lehetetlen helyzetbe hozza a magyar keresztény-nemzeti-konzervatív-jobboldali-stb. értemi(si)séget: nem tudnak milyen érvkészlettel előállni a Fidesz mellett, mert a doktriner demokratizmus és a centrális hatalmi elv (fenomenológiai feketelyukként) elnyel minden történeti-erkölcsi-kulturális-stb. elvet és érvet. Ezért nincs és ezért nem lesz (mert nem lehet) fideszes sajtó. Miközben vígan/vagy kevésbé vígan működnek a „világnézeti alapú” sajtók, az ú.n. balos sajtó, a katolikus sajtó, a „széljobber” sajtó stb., addig fideszes (névleg, ugye, „keresztény-nemzeti-konzervatív-jobboldali-stb.”) sajtó létre sem tud jönni, mert a (maga a) Fidesz által képviselt „rendszerelvek” meggátolják már megfogalmazódását, megformálódását is. Nem marad más, szegény fideszoldali médiamunkásoknak, mint a sunnyogás, k*ss*lás és a s*ggny*lás, de, hát, azok meg, ugye, nem verseny- és ütőképesek a médiapiacon (sem) (kit érdekel más sunnyogása, k*ss*lása és s*ggny*lása, ki fizet azért, hogy más sunnyogásában, k*ss*lásában és s*ggny*lásában gyönyörködhessék?).

(Innét: konzervatorium.blog.hu/2011/09/14/fideszes_elefant_a_media_porcelanboltjaban/fullcommentlist/1#c14462028
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr383228722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása