Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

...semmi perc alatt trollpöcévé lehet változtatni...

2017.02.11. 07:11 bbjnick

Olvasom: „Amerikai egyetemi felmérésből kiderült, hogy főként bejegyzések hatására válunk internettrollá. A Stanford és a Cornell Egyetem kutatói azt vizsgálták, hogy az internettrollok született szociopaták, harcias személyek, vagy egyes helyzetek hatására átlagemberek is trollként cselekednek. (...)” (http://digit.mandiner.hu/cikk/20170210_barkibol_lehet_troll)

...Gondolom, a Stanford és a Cornell Egyetem pszicholaborjaiban állami megrendelésre már kidolgozták azokat a kommunikációs technikákat és technológiákat is, amelyekkel semmi perc alatt trollpöcévé lehet változtatni a legjobban működő virtuális fórumokat is az egyre kellemetlenebbé és terhesebbé váló szabad információ- és véleményáramlást meggátolandó... (Innét: http://digit.mandiner.hu/cikk/20170210_barkibol_lehet_troll#comment585585)

Szólj hozzá!

...nem kerekítési hiba...

2017.02.08. 05:01 bbjnick

Olvasom: „(...) Az Igazi Csíki Sör melletti szolidaritás jegyében a Magyar-Turán Alapítvány valamennyi eseményéről, így a Kurultájról, valamint az augusztusi Ősök Napjáról is kitiltja a Heineken termékeit... (...) Álláspontjuk szerint a román bíróság jogtalanul tiltotta be az Igazi Csíki Sört. (...) ...a Magyar-Turán Alapítvány kiáll a jogtalanul ellehetetlenített székelyföldi vállalkozás mellett. Elfogadhatatlannak tartják a Heineken »agresszív üzletpolitikáját, hamis érvelését, valamint a magyar nyelvet Romániában diszkrimináló törekvéseit«. Az alapítvány arra kéri tagjait, szimpatizánsait, hogy bojkottálják a Heinekent, a multicég egyetlen termékét se fogyasszák... (...)” (http://bor.mandiner.hu/cikk/20170207_kitiltottak_a_heineken_termekeket_a_kurultajrol)

Idézek 2 párbeszédből a cikk alól, a kommentsorból:

– Ha ebbe nem rokkan bele a Heineken...

– Ha nem rokkan bele, akkor is komoly veszteséget könyvelhet el. A Heineken gyártja és forgalmazza Magyarországon a Heineken, Gösser, Gösser NaturRadler, Edelweiss Hefetrüb, Zlaty Bazant, Kaiser, Krušovice Světlé, Krušovice Černé, Soproni, Soproni 1895, Soproni Fekete Démon, Soproni Radler Citrom, Soproni Radler Lime - Guava, Steffl, Arany Fácán, Arany Fácán Kakas, Adambräu söröket, a Gösser, Buckler és Soproni alkoholmentes söröket és a Strongbow cidereket. Ha csak néhány százezer vásárló nem veszi meg azt a Heineken-terméket, amit eddig megvett, már az is kellemetlen veszteség a cég számára.

– A Heinekennek kb. 20 000 milliárd eurós árbevétele és kb. 2000 milliárd eurós profitja volt. A magyar piac kb. kerekítési hiba náluk.

– És a székelyföldi piac nem kerekítési hiba? Mégis nemtelenül kinyírták az igazi csíki sört. Az a legkevesebb a Heinekennel szemben, hogy nem vásároljuk a termékeit.

1 komment

...„civilellenes háború”...

2017.02.07. 05:01 bbjnick

1 jegyzet

...No, arra kíváncsi leszek, hogy mi fog ebből a „civilellenes háborúból” kisülni! Engem is most talált meg az ügyészség, egy közel húsz éve megszűnt szervezettel kapcsolatban követelnek információkat!:-) A bürokrácia láthatóan fűnyíró-elv szerint kezeli a problémát, ész nélkül megy neki a civilszférának, amivel egyrészt finoman szólva sem növeli a kormányzat népszerűségét a valóban civil szerveződések között, másrészt arra fogja ösztönözni a politikailag motivált (ad absurdum, külföldről pénzelt, globalista gmo-k fiókszerveiként, „fedőszervekként” működő stb.) szervezeteket, hogy átszervezzék tevékenységeiket és a viszonylag jól átlátható civil terepről kevésbé ellenőrizhető szférákba „telepítsék” azokat. Csakszólok! Könnyen lehet, hogy épp az ellenkező eredményt éri el a hatalom, mint amit szeretne!... (Innét: http://mandiner.hu/cikk/20170206_szantho_miklos_az_ellenfelvilagosodas_hajnalan#comment5501254)

÷ ÷ ÷

Javítás, 2018. augusztus 19.:

gmo-k = ngo-k

Szólj hozzá!

Közérdekű közlemény

2017.02.06. 19:01 bbjnick

1 jegyzet

...Ami ma a világban zajlik (nevezzük globalisták és nemzetiek vitájának vagy bármi másnak), ahhoz hasonlóan, ami nálunk népi-urbánus vita néven zajlott/zajlik, csak egy-egy epizódja a manicheus(gnosztikus)-keresztény konfliktusnak, ami mióta kereszténység van, azóta fennáll... (Innét: http://mandiner.hu/cikk/20170206_fricz_tamas_univerzalis_nepi_urbanus_ellentet#comment5501550)

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása