Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

„Az igazság Paks II ügyében”

2017.02.26. 16:35 bbjnick

Olvasom: „A beruházás gazdasági jelentősége messze túlmutat a régió határain. Az adóbevételek nyomán az egész országnak hasznot hoz, nem beszélve arról, hogy Paks II versenyképes árú villamos energiát termel majd, szén-dioxid kibocsátása nélkül, ami elősegíti a klímavédelmi célok megvalósítását is. Ne felejtsük el azt sem, hogy a beruházással javul Magyarország versenyképessége, ugyanakkor az olcsó energia vonzó a befektetőknek. Ez a beruházás után teremt új munkahelyeket, valamint a Paks II projekt ily módon hosszú távon járul hozzá az ország fejlődéséhez. Az igazság tehát az, hogy a Paks II megvalósítása alapvető nemzeti érdek, még akkor is, ha az ellenzői másképpen gondolják.” (http://mandiner.hu/cikk/20170226_harfas_zsolt_az_igazsag_paks_ii_ugyeben)

...Vegyszeres hordókat sem ásunk el a kertünk végében, akkor atomerőművet miért akarunk (pláne legnagyobb folyónk mellett, folyami hordalékon, földrengésveszélyes területen) bővíteni? Úgy hülyeség az egész, ahogy van, az emberi kapzsiság és ostobaság mintapéldája. Felfoghatatlan!... (Innét: http://mandiner.hu/cikk/20170226_harfas_zsolt_az_igazsag_paks_ii_ugyeben#comment5566747)

csehtamasgitarozikjajmitmondokmajd_ff_457257.jpghttps://www.youtube.com/watch?v=j5yuZPULQUE

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr5012295755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2017.03.07. 11:34:58

Olvasom:

A Greenpeace aggodalmát fejezte ki, hogy a Magyarországról érkező áram lenyomja majd az osztrák tőzsdei árakat és aláássa az ausztriai megújuló energiaforrások versenyképességét. A szervezet szóvivője, Hanna Simons szerint Ausztriának ismét be kell bizonyítani, hogy "nem hajol meg az atomlobbi előtt".

Aha, minden világos :-P

Pedig... Franciaország nagyjából hatszor akkora, mint mi. Területén jelenleg ~ hatvan atomreaktor működik. Akkor nálunk tíznek kéne? :-P
süti beállítások módosítása