Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

Tragikusan hasonlít arra

2016.11.15. 19:27 bbjnick

Olvasom: „(...) Ahogy az elmúlt bő egy évben számos alkalommal, most újra előkerült Hóman Bálint ügye. Ezúttal nem a szobráról esett szó, hanem, hogy a Magyar Tudományos Akadémia állásfoglalása és a Tett és Védelem Alapítvány beadványa nyomán a bíróság arról határozott, hogy alapítvány sem viselheti a nevét. (...)” (horthykorszak.blog.hu/2016/10/29/a_lonak_az_a_bizonyos_masik_oldala_es_a_kettos_merce)

...Ami ma Magyarországon történik a kultúrában, oktatásban, igazságszolgáltatásban stb., az tragikusan hasonlít arra, ahogyan 1945 és 1948 között a kommunisták megbénították, majd áthangolták az intézmények működését a saját elképzeléseik és igényeik szerintire. És a politika akkor is csak bambán nézte vagy (hogy „demokratikus jópontokat” szerezzen) még hülyén asszisztált is hozzá. A végeredményt valamennyien ismerjük! Ebben a gyalázatos MTA-állásfoglalásban és bírósági ítéletben is, sajnos, vastagon benne van a kormányzat minden értéket és becsületet aprópénzre váltó opportunizmusa és konformizmusa. A Fidesz és elsősorban Orbán Viktor olyan politikai klímát teremtett, amely gyakorlatilag lehetetlenné tett bármely más tartalmú állásfoglalást vagy ítéletet. Nem volt olyan rég, hogy ne emlékeznénk arra, hogy...: bbjnick.blog.hu/2016/01/09/_ha_nagyon_karakteresen_akarnam_megfogalmazni... (Innét: horthykorszak.blog.hu/2016/10/29/a_lonak_az_a_bizonyos_masik_oldala_es_a_kettos_merce/full_commentlist/1#c31729673)

homanbalintsirja_457343_ff_bbjnckblghz.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr5112003304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása