Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

...nem te döntöd el...

2016.01.12. 05:01 bbjnick

Egy párbeszédtöredék egy kommentsorból (innét: mandiner.blog.hu/2016/01/11/meztelen_europaiak_gyerekzaklatas_irani_haszon_szegyen_arab_kommentek_kolnrol?full_commentlist=1#comments):

– Hogy „köln” megtörténhessen, ahhoz az kellett, hogy ezek a „kanok” magukkal hozzák (és igazolódni lássák) azokat a sztereotípiákat, amik az iszlám világban élnek Európáról, hogy hitük erkölcsileg fölmentse őket tetteik súlya alól és hogy az európai (liberális demokratikus) társadalmak ne tanúsítsanak gyakorlatilag semmiféle érdemi ellenállást az őket érő sorozatos és módszeres atrocitásokkal szemben (épp ellenkezőleg: magatartásukkal szinte kiprovokálják azokat).

– Nem menti föl őket a hitük.

– Ezt nem te döntöd el, hanem az az imám, aki bujtogatja, uszítja vagy akire hivatkozva bujtogatják, uszítják őket a kafírok (gyaurok) ellen.

ladylibertygoddesscostume_ff_320457.jpg

***

Apdét vagy kiegészítés, 2016. január 12.:

...Egy keresztényt lehet integrálni egy liberális demokráciába, egy muszlimot soha. A keresztények számára evidencia a jézusi tanítás: „az én országom nem e világból való”; azaz a szellemi és világi hatalom nem feltétlenül esik egybe. Egy keresztény, ha nem etetik fel az oroszlánokkal és nem gyújtják rá a templomát, tudomásul veszi, hogy mi van körülötte és „megadja a császárnak, ami a császáré és Istennek, ami Istené”. Nem így a muszlimok! Számukra a szellemi és a világi hatalom csak egy lehet, ami nem Iszlám (Isten akaratának való alávetés), az nemcsak hogy nem legitim, de egyenesen blaszfém. Így a liberális demokrácia is blaszfémia, amit fel kell számolni, meg kell semmisíteni... (Innét: migracio.mandiner.hu/cikk/20160111_stier_gabor_merkel_ebredese#comment309628)

***

Apdét vagy kiegészítés, 2016. január 22.:

Tessék van!

„(...) Egy kölni mecset imámja szerint a városban elkövetett szilveszteri nők elleni támadások miatt a nőket kell hibáztatni, mivel »félig meztelenek voltak és túl sok parfümöt viseltek«. A Breitbart szerint egy orosz tévének nyilatkozva erről beszélt Sami Abu-Yusuf, aki elmondta: nem meglepő, hogy a férfiak meg akarták támadni őket, mivel ezzel csak olajat öntöttek a tűzre. Abu-Yusuf a Kölnben található Kalk negyed Al Tawheed mecsetjének imámja.” (mandiner.hu/cikk/20160122_kolni_imam_a_nok_hibaja_hogy_megtamadtak_oket)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr558263826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása