Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

NÓKOMMENT.

2014.12.11. 19:44 bbjnick

Olvasom: „(...) A Szentatya áldását Erdő Péter bíboros olvasta fel és adta át Szabó László Zsoltnak, az MTVA megbízott vezérigazgatójának. Az áldás így hangzik: »Őszentsége Ferenc pápa szívből adja apostoli áldását a Katolikus Karitász országos karitatív összefogásában együttműködők, valamint Siklósi Beatrix és a magyar közszolgálati média munkatársai életére és munkájára, mint mennyei kegyelmek zálogát.« (...)” (www.karitasz.hu/aktualis/a-josag-hatartalan)

Olvasom: „(...) A Népszabadság értesülései szerint már nem Siklósi Beatrix szerkeszti a közmédia vallásai műsorait. A kirekesztő megnyilvánulásairól elhíresült tévés október 15-től lett az MTVA vallási, nemzetiségi, külhoni és kiemelt projektek főszerkesztője. Ez nem csak a médiában okozott felhördülést, hanem a vallási vezetők körében is. A lap birtokába került egy tiltakozó levél, melyet október 21-én írt Erdő Péter bíboros, a katolikus püspöki kar elnöke, Bölcskei Gusztáv református püspök, a zsinat lelkészi elnöke, Gáncs Péter evangélikus elnök-püspök és Heisler András, a Mazsihisz elnöke írt Szabó László Zsoltnak, az MTVA vezérigazgatójának. Az egyházi vezetők levelükben egyebek mellett azt írták: »Siklósi Beatrix szerkesztő úrhölgy személyét elfogadhatatlannak tartjuk. Nyíltan kirekesztő és antiszemita megjegyzései, nyilatkozatai alkalmatlanná és hiteltelenné teszik az egyházi műsorok gondozására«. Arra kérték a vezérigazgatót, hogy a vonja vissza a kinevezést, és kezdődjön egyeztetés az MTVA és az egyházak között. (...)” (kereszteny.mandiner.hu/cikk/20141211_osszegyhazi_nyomasra_hivtak_vissza_a_kozmedia_vallasi_foszerkesztojet)

NÓKOMMENT.

***

Schmidt hadnagy (a polgárháború hőse) és harminc fia és négy lánya ajánlja: bbjnick.blog.hu/2012/09/01/_az_o_elvuk_mindig_a_mi_halalunk_prohaszka_ottokar_irja_1901_jun

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr866975963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása