Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

„Paks ügye nem gerjeszt mozgalmat. A 700 forintos netadó viszont igen. Röhej.”

2014.11.04. 07:01 bbjnick

...Az atomenergia olyan, mint a művi abortusz: logikus, de vállalhatatlan válasz egy létező „problémára”. Úgy erkölcsileg vállalhatatlan megoldanunk egy problémát, hogy annak terhét és kockázatát másra terheljük, az áldozatot mással fizettetjük meg... (bbjnick.blog.hu/2014/02/02/_az_atomenergia_olyan_mint_a_muvi_abortusz)

Olvasom: „Paks ügye nem gerjeszt mozgalmat. A 700 forintos netadó viszont igen. Röhej. (...) Ha a világháló nem ópium a népnek, nem afféle villanypásztor az ifjúságnak és nem tarkamintás tapéta kilátástalan életünk betonfalán, hanem éppen ellenkezőleg, korunk nyilvánossága, s mint hirdetik, a véleményszabadság utolsó mentsvára, akkor az internet-nemzedék könnyebben is tájékozódhat az ország helyzetéről, mint tették elődei. S nem ez a hétszáz forint kergeti az utcára kormányt dönteni. Amelynél, kimondom: kisebb gondunk is nagyobb. (...)” (Lányi András: Ünneprontás --- mandiner.hu/cikk/20141103_lanyi_andras_unneprontas)

2011 áprilisában írtam: ...Ma Magyarország egy olyan hely, ahol egy atomerőmű-bővítés bármiféle előzetes „társadalmi egyeztetés” nélkül – suba alatt – eldönthető és (annak) előkészítése elindítható, s a döntéshozókban (és a döntéshozókkal szemben a Zemberekben) nemhogy a magyarázat vagy az igazolás igénye nem merül fel, de még a „korrekt” tájékoztatásé sem... (Bővebben itt: bbjnick.blog.hu/2011/04/01/atomot_a_nepnek_vazlat)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr896861901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása