Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

...akárki is ő, akik támadják, még arra is méltatlanok, hogy a nevét a szájukra vegyék...

2014.07.28. 19:11 bbjnick

1 jegyzet

...Nem tudom, létezik-e kontraproduktívabb tempó, mint amit a magyar (posztkomm-liberálbolseviki) ballibbanda mostanában bemutat?!

Minden egyes karaktergyilkos- és lejárató-médiakampánnyal, amit indítanak, újabb és újabb társadalmi csoportokat győznek meg arról, hogy ocsmányságuknál és aljasságuknál még az orb*nrezsim is vállalhatóbb és viselhetőbb alternatíva. Tulajdonképpen ellenfélre sincs szükségük, hogy elhiteltelenedjenek és felőrlődjenek; mivel teljességgel híján vannak az önreflexió képességének, így maguk hiteltelenítik el, őrlik-számolják föl saját magukat.

szentmihalyiszabopeteriroolvasotalalkozon_szpvrz_151201_.jpgSzentmihályi Szabó Péter megtámadásával is tettek egy nagy szívességet Orb*nnak és rendszerének. Szentmihályi Szabó egy, az irodalom másodvonalában mozgó-alkotó író, költő, műfordító, publicista, egyetemi tanár. Különösebben nem fajsúlyos, kiemelkedő figura, ugyanakkor elvitathatatlan teljesítményei, érdemei is vannak szépszámmal (a hetvenes-nyolcvanas években igen népszerű író volt, főként történelmi és sci-fi parabolái voltak kedveltek, nemzedékek olvasták munkáit, számos klasszikust az ő műfordításában ismerhetünk stb.). Ilyen disztingválatlan és méltánytalan minősít(get)ése és mocskolása (amit a médiag*czi-ballibbanditák a sajtóban és a különböző internetes felületeken produkáltak/produkálnak), még az átlagpolgár számára is nyilvánvalóvá teszi, hogy, akárki is ő, akik támadják, még arra is méltatlanok, hogy a nevét a szájukra vegyék, nemhogy megítéljék. A különben nem túlontúl jelentős személyiség Szentmihályi Szabóból (méltatlan) bírálói csináltak/csinálnak (különösen) fontos, jelképes, igen komoly figyelemre és együttérzésre méltó alakot... (Innét: mandiner.hu/cikk/20140728_stefka_istvan_egy_europai#comment3135664)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr246554229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása