Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

...szűkebb környezetemben gyakorlatilag mindenki a Jobbikra szavazott...

2014.04.09. 12:33 bbjnick

1 jegyzet

...A kulcsszó: közbiztonság. (...) ...szűkebb környezetemben gyakorlatilag mindenki a Jobbikra szavazott [a 2014-es országgyűlési választásokon] és döntő érvük (valamennyiüknek) a közbiztonsági helyzet tarthatatlansága volt. Mifelénk nincs már olyan ember, akit a cigánybűnözés ne érintett volna. Vagy egzisztenciálisan lehetetlenítette el --- nem tud termelni, nagyon nagy értékben loptak már tőle, olyan rokonom is van, akinek költöznie kellett a cigánybűnözők miatt stb. --- vagy testi épsége, élete került veszélybe --- szűkebb környezeteben senkit nem öltek meg, de többeket megfenyegettek, élhetetlenné teszik hétköznapjaikat, van olyan öregember, akire rendszeresen rájárnak és már többször nagyon megverték stb. és a rendőrség nem tesz semmit!!! ---: gyakran mindkettő. A hangsúly itt nem a cigányon van, hanem a bűnözőn: bűnöző életmódot folytató nagycsaládok és/vagy maffiaszerűen, hierarchikusan szerveződött bűnözői csoportok közvetlen környezetében nem lehet élni. Magyarországon ez a probléma ma milliókat érint!... (Innét: mandiner.blog.hu/2014/04/08/felkeszul_jobbikorszag#comments)

***

Lásd még (pld.): magyarido.blog.hu/2013/06/29/nehany_kis_szociografia

***

Apdét vagy kiegészítés, 2014. április 11.:

...Egy vidéki számára a közbiztonság nem csupán közérzeti probléma, hanem egzisztenciális probléma is. Ha egy városban (városias településen) romlik a közbiztonság, az emberek félnek, óvatosabbak, körültekintőbbek lesznek [biztonsági óvintézkedéseket tesznek] stb., ha egy faluban történik mindez, akkor nemcsak biztonságérzetüket, de életfeltételeiket is elveszítik az ott élők. Ha nem tud a falusi kertjében termelni, nem tud állatot tartani, mert ellopják, akkor a vidékiség létalapja és létértelme semmisül meg... (Innét: mandiner.blog.hu/2014/04/10/egy_uj_deal_lehetosege_mandiner_jovovaro_v?fullcommentlist=1#comments)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr685996751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása