Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

„A bosszúállás a gyengék fegyvere!”

2014.03.23. 15:37 bbjnick

Olvasom: „(...) Sok emberrel beszélgettem a Biszku Béla ellen indított büntetőeljárásról. Mindenki elítélte az újnácik által kezdeményezett eljárást, a jobbikosok kegyeiért mindenre kész kétharmados többség visszamenőleges törvényalkotását. De véleményét senki nem meri kinyilvánítani. Vajon miért? Bizonyára tudják, hogy a hatalom erőfitogtatása úgysem állítható le. Egyébként én is így gondolom, de a lelkiismeretemmel nem tudnék elszámolni, ha nem tiltakoznék az általam ismertek birtokában. Az is felháborító, hogy előbb bűnössé nyilvánították, majd reklámkampányok kíséretében évekig tartó nyomozással keresték ehhez a bizonyítékokat! (...) Ez az ország, ez a hatalom nem alkalmas arra, hogy a múlt diktatórikus rendszerében történteket a körülmények figyelembevételével, részlehajlás nélkül feldolgozza, megítélje! Egy súlyosan beteg, gondozás alatt álló idős emberen kívánják megtorolni a múlt diktatórikus rendszerének bűneit? Ez az eljárás a hatalom gyengeségét, gyávaságát tükrözi! A bosszúállás a gyengék fegyvere!” (Illés Mátyás: Modern boszorkányüldözés --- www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/367802_modern_boszorkanyuldozes)

Mélyen egyetértek a szerzővel! Bűnössé nyilvánítani valakit, majd reklámkampányok kíséretében évekig tartó nyomozással keresni ehhez a bizonyítékot, s, hasonlóképpen, súlyosan beteg, gondozás alatt álló idős embereken megtorolni a múlt diktatórikus rendszereinek bűneit, modern boszorkányüldözés, gyáva dolog. És, igen, a bosszúállás a gyengék fegyvere! Szívesen elolvasnám a szerző, például a Csatáry- és a Képíró-ügyben írott hasonló szellemű cikkeit is! Meg tudná nekem valaki adni ezek címét és forrását?

***

Schmidt hadnagy (a polgárháború hőse) ajánlja:

bbjnick.blog.hu/2012/07/20/_mast_gondol_mint_amit_normalisnak_lehet_tekinteni_a_csatari-ugy_margojara

magyarido.blog.hu/2011/06/29/kis_magyar_okozatologia_2_z_emilje

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr645875336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása