Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

...a (tömeg)demokrácia egy veszett vak komondor...

2013.05.08. 05:11 bbjnick

Olvasom: „Balogh József csütörtökön tájékoztatta a Fidesz frakcióvezetőjét, hogy azonnali hatállyal kilép a képviselőcsoportból – derül ki Rogán Antalnak az MTI-hez eljuttatott közleményéből. A feleségbántalmazás gyanújába keveredett, vak komondoros sztoriról elhíresült képviselő a »balliberális média folyamatos támadásaival« indokolta döntését.” (hetivalasz.hu/itthon/bucsuzik-a-kormanyparttol-a-vak-komondor-gazdaja-63488)

...A demokrácia egyik legaljasabb és legbetegebb arca, amikor egy-két embervadász, karaktergyilkos, botránykeltő célzatú újságcikkel életeket dönt(h)e(t)nek romba.

B*logh vagy súlyosan megsebesítette a feleségét vagy nem, hogy valójában mi történt, annak kiderítése a rendőrség (és, ha odáig jut az ügy, a bíróság) feladata. (Szerintem) szégyen, hogy a pártja nem állt ki mellette és bizonyítékok (és ítélet) nélkül (csak mert a média és a „demokraták” sz*rral megdobálták) büdös és vállalhatatlan lett számukra.

A becsületes és méltányos eljárás (szerintem) az lett volna, hogy/ha arra kéri a F*desz B*loghot, hogy álljon a (rendőrségi) vizsgálat elé (mondjon le önként mentelmi jogáról) és az „ügy” befejezéséig (önként) szüneteltesse képviselői tevékenységét (effektíve ne végezzen képviselői munkát). Aztán, ha megszületik a hivatalos eredmény (és/vagy ítélet), akkor aszerint vagy önként lemond (szükség esetén megkérik a lemondásra) vagy (mintha (sem)mi sem történt volna) folytathatja képviselői tevékenységét.

(Szerintem) ez így volna tisztességes és méltányos!... (Innét: delphoi-josda.hu/2013/03/04/xxviii/comment-page-16/#comments)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr85287421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása