Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

...hogy lehet (...) egy ilyen jogszabály alapján igazságosan ítélkezni?...

2013.03.30. 13:01 bbjnick

1 jegyzet

...Európa (ill. az észak-atlanti világ) bolsevizálódott. A keresztény morálist fölcserélte a zsidó-pogány morálisra és ezért a cseréért az Igazsággal (és, természetesen, az igazságossággal) fizetett.

Nem mintha nálunk jobb lenne a helyzet! Ez például ez mi ez?!

„A büntető törvénykönyv (Btk.) módosítását kezdeményezi a kormány, hogy május elsejétől se lehessen önkényuralmi jelképeket viselni - tájékoztatta a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) szerdán az MTI-t. Közleményük szerint a jövőben nem általános tiltást alkalmaznának. Az lesz büntethető, aki a köznyugalom megzavarására alkalmas módon viseli, terjeszti, nagy nyilvánosság előtt használja vagy közszemlére teszi a horogkeresztet, a nyilaskeresztet, a sarló-kalapácsot vagy az ötágú vörös csillagot. A köznyugalom megzavarásának minősülne az is, ha az önkényuralmi rendszerek áldozatainak emberi méltóságát vagy kegyeleti jogát sértenék meg.” (www.hirado.hu/Hirek/2013/03/27/14/Onkenyuralmi_jelkepek_modositana_a_kormany_a_Btk_t.aspx)

Hogy lehet (majd) egy ilyen jogszabály alapján igazságosan ítélkezni? Ez a jogszabály is csak az „értékrelativizmus+véleményterror=totalizált korrupció és hatalmi visszaélések átláthatatlan és áthatolhatatlan szövevénye”-képletet (bbjnick.blog.hu/2013/01/19/_ez_a_mi_rendszerunk_ilyen_975) erősíti... (Innét: mandiner.hu/cikk/20130329_szilvay_gergely_gyuloletbeszed_torvenyek_a_szolasszabadsag_ellensegei)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr845180838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása