Blogikus fixáció

Kis KÖZÉL, kis MAGÁNÉL, no meg némi KULTÚRA. De mindenek előtt MÉLTÁNYOSSÁG, ÁLLHATATOSSÁG - és BÉKESSÉG!
 
Ugyanakkor: CETERUM CENSEO CARTHAGINEM ESSE DELENDAM!

bbjnick (meg)írja...

Mélymagyarveszély!!!

A bejegyzések...

...teljes címlistája és leadje megtalálható az oldal alján, A BLOG TARTALMA (VALAMENNYI BEJEGYZÉS) c. dobozban.

Az olvasók és kommentelők iránti tiszteletből...

...a blogon előzetes moderációt alkalmazok.

Friss topikok / (Leg)Utóbbi hozzászólások

Közösségi blogolás

bbjnick olvassa...

A blog tartalma (Valamennyi bejegyzés)

...

Creative Commons Licenc

Kell-e tartania egy ateista szülőnek attól, hogy/ha gyermeke iskolája egyházi fenntartásba kerül? [...egy.vezérvélemény.../.]

2011.10.07. 23:41 bbjnick

 
Kell-e tartania egy ateista szülőnek attól, hogy/ha gyermeke iskolája egyházi fenntartásba kerül? Ha demokrata az a szülő, akkor semmiképp. Hiszen akkor, nyilván, úgy tekint a kérdésre, hogy 1 világnézet áll (szemben) 1 világnézettel szemben. Hallottunk-e már olyanról, hogy egy falucska egyetlen iskolájában egy vallásos szülő feljelentést tett egy tanár ellen, mert a tanár ateista szellemben nyilatkozott a tanulók előtt? S tegyük fel, hogy (egy szülő) egyszer bepróbálkozna egy ilyen „feljelentősdivel” --- ugyan, mire jutna? Jobb esetben elnéző mosollyal, rosszabban harsány röhögéssel fogadnák az aggályait. Miért kell(ene) ennek másként történnie fordított esetben? Mennyivel semlegesebb világnézetileg az ateista oktatás, mint a valláserkölcsi alapú?

(Innét: vezervelemeny.blog.hu/2011/10/07/kell_e_tartania_egy_ateista_szulonek_attol_hogy_ha_gyermeke_iskolaja_egyhazi_fenntartasba_kerul)
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbjnick.blog.hu/api/trackback/id/tr563286634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása